25 de gânduri despre „zzz

 1. Viata bate filmul…la pelerinaj la Manastirea Nicula icoana facatoare se minuni se…filmeaza! Oare pt ca nu voie sa se pupe?!

 2. de pe fb
  de la

  Tiberiu Alexandroaie
  ttScJfepetourne cns2o9red ·

  Dragilor , să vedeți ce mi s-a întâmplat. Am fost ieri la înmormântarea soacrei unei cunoștințe. Au o religie cam ciudată, nu știu exact să vă spun cum se numește. Ce credeți, au băgat răposata într-un fel de cavou și ne-au chemat și pe noi înăuntru și în loc de preot au adus un fel de vrăjitoare. Una așa cum vezi prin filme, te treceau fiorii când se uita la tine. Bun. Au adus-o să prezică care va fi următorul care va muri, cică așa e obiceiul.
  Eu nu am avut nici cea mai mică idee de ceea ce urma, că cine se mai ducea. Se concentrează asta, scuipă pe jos și spune: „Primul care va ieși din cavou va muri săptămâna asta!!! Ce credeți dragii mei? Suntem acolo încă. Toți!! Împreună cu decedata. Am comandat pizza, pui la grătar, vin și cafea. Acum ne-am apucat să jucăm șeptica, nimeni n-a ieșit în 24h. A dracu’ vrăjitoare, nici măcar ea. Ce voiam să vă rog, care îmi aduce și mie un încărcător de Huawei , că eu de aici nu mă mișc?!

 3. Text gasit pe intinderea netului:

   

  Cum a fost percepută moartea interlopului Emi Pian în diferite categorii sociale.Cu un ochi veți râde, cu un ochi veți plânge.Românii:“a mai murit un țigan borât. Un criminal. Lasă că e bine.”Poliția, autoritățile la nivel înalt:“băi cretinilor ce faceți acolo că atrageți toată atenția și tulburați apele! Chiar nu vă puteți stăpâni ca să meargă lucrurile în liniște așa cum mergeau până acum?! Vreți să stricăm colaborarea?! Voi nu vedeți că ne-ați spus presa în cap?!”Liderii clanului Duduienilor:“Dă-l mă în morții lui. A murit a murit, nu-l mai întoarce nimeni de la groapă. Acuma doar n-o să ne măcelărim între noi țiganii pentru că a murit ăsta.O să dăm și noi în presă că o să ne răzbunăm și o să le luăm gâtul la ăia ca să ne păstrăm imaginea și mândria în fața țigănimii.Și trimitem un mesager la ăia și le spunem că nu se va întâmpla nimic și că mergem în continuare în bună pace.”Liderii clanului ucigaș:“Trimiteți bă pe unul la neamurile lu ăla de a murit și dați-le cât vor ca să stingem odată panarama asta că stă toată lumea cu ochii pe noi și nu ne putem face treburile.”Lumea politică:“acum e momentul să mai tragem niște cașcaval electoral. Ieșim și condamnăm cu toată tăria Mafia țigănească și toate neregulile din țara asta.”Presa:“Maaamăăă, unde n-avem noi norocul ăsta să-l omoare cu răzbunare și pe unul din tabăra cealaltă! Să te ții audiență!Să te ții vânzare de pastă de dinți, telefonie mobilă și detergenți!Că de la răpirea fetelor ălora din Caracal decât am spart semințe pe trotuar.”Taximetriștii:“Ce vorbiți doamnă, sunt mână în mână! Cu polițiștii, cu politicienii, cu jandarmeria, cu tot! O să vedeți și dumneavoastră, se mai face panaramă un pic pe la televizor și apoi se stinge totul.”Coafezele:“Ai auzit dragă cât a primit Florin Salam să cânte la înmormântarea lui Pian?”Intelectualitatea:“Dimensiunea propensiv exhaustivă a denaturării spiritului colectiv, crează un curent gregar care augmentează ideile subterane ale unei tendințe de frivolizare a societății.De unde venim, către ce ne îndreptăm, câte cărți am vândut astăzi la Humanitas și la Cărturești?”Polițiștii:“bă să-mi bag picioarele, păi la banii ăștia știam că trebuie să fac act de prezență la birou, să răsfoiesc niște dosare, să dau niște telefoane și cam atât. Dacă vor să mă iau la cuțite cu cioroii ăia împuțiți, să pună mâna să plătească tată!”Românii, în general:Numai să îndrăznească să închidă Carrefour, Auchan, Lidl, MegaImage, Therme și litoralul că ieșim în stradă și facem încă o revoluție!Noi avem coloană vertebrală nu așaaaa!!!”

   1. Ca cam incotro te uiti e doar de plans…nu-ti mai ardenici de scris nici de citit…mi-e jena sa mai rad, indiferent de subiect…
    Am avut o sapt de concediu si acun mi-e groaza cand ma gandesc ce ma asteapta…

     1. Am sezut pe coada mea acasa…am baut cafeauacu pisicu, o fo singura destindere…o sa intre in depresie, vorba lu fi-miu, si cainii intra in depresiecu seceta asta…

  1. Noooo,asta e cu nicotina, v-am mai zis…
   Azi-noapte se juca foarte gratios cu un orbete de vreo 15-20 cm…azi dimineata am gasit capatana roasa pana la craniu pe trotuar..m-a uns pesuflet la cati bulbi de flori mi-au mancat lighioanele astea!

   1. la fie-mea in curte s-a oploșit o familie de șerpișori care au depus ouă
    acu sa vezi vânătoare pe norvegianca

    1. Serpi?!
     Soparle,nevastuici,orbeti,vrabii,grauri,chiar si gandaci din aia mari, negri cu elitre chitinoase au prins eroinele mele dar serpi, nu..sper sa nu inceapa asta, mi-e groaza sa-mi imaginez ca as gasi asa ceva pe la usa…

     1. Da cum naiba ajunseram la a treia versiune de zzz si eu tot nu stiu ce vrea autorul sa ne spuie bazaind??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *