45 de gânduri despre „Viața re-loaded

   1. Performanță macsimă, smile am reușit egzact la 0:00 să vă trimit lamulțeanul. Rog a se consemna în analele blogului, hihihi. Vă sărut pe toți, cu drag.

 1. Se premiază numita luminița cu premiul secunda exactă de aur de 2020 de ori pentru performanța de a lansa lamulțeanu exact la ora 00:00
  Lucru incredibil wacko pardon
  Dragă luminița te pupăm și noi cu drag kiss

  PS și eu am reușit fix la ora 5:00 să răspund la acest apel si asa că o sa mai beau un pahar de șampanie ceea ce vă doresc și vouă , noroc și sănătate blum

  1. Si eu vreau premiu ca am reusit performanta sa trimit comentariul de la unu douassapte la noua si unu! La 12 noaptea toata lumea spune La multi ani, d-aia sta lumi in austria si eu in romania!

   1. Irinoush
    Tu ai deja asigurat premiul pentru 2 mesaje cuantum entanglement ( doi fotoni entanglement aflați la distante extrem de mari, se comporta la fel fără sa aibă nici un fel de aparenta comunicare intre ei. Adica daca il inervezi pe unul reacționează si celălalt la fel)
    Mesajul de le 1:27 s-a dus in Alfa centauri si mesajul de la 9:27 a poposit la noi pe blog fiind alcătuit din exact aceleași cuvinte.
    Deci ai premiul fotonii de aur ai mesajelor entanglement smile

 2. Si eu vreau premiu ca am reusit performanta sa trimit comentariul de la unu douassapte la noua si unu! La 12 noaptea toata lumea spune La multi ani, d-aia sta lumi in austria si eu in romania!

  1. Sau invers?! Ma duc sa beau o cafea!
   Rezolutii,ceva?!
   Eu vreau sa fiu,in afara de sanatoasa,fericita,frumoasa si bogata, umpic mai zen,ceea ce va doresc si voua!
   Aaa,sau zeama de varza?!

 3. de anul nou fumătorii zic ca de pe 1 ianuarie nu mai fumează, doar ca 1 se muta până pe 5 casa treaca sf ion, după care uită;
  sau unii zic ca se duc la sală si se duc 2 zile după care dau cadou abonamentul;

 4. Veste mare:
  In filmul documentar ”Recorder .30 de ani de democrație” la minutul 22:26 -22:30 apar caricaturile mele pe care le expuneam in anul 1990 la Romarta Copiilor, sub titlul ”Sfoara ghimpată”

  iată linkul:

  1. Felicitări, Andu! Mă bucur să te redescopăr, spun asta pentru că acele caricaturi eu mi le amintesc, dar nu știu de unde, posibil să le fi găsit într-una din zecile de publicații-ziare și reviste-pe care le citeam zilnic, în anii de dinaintea internetului, în format pe hârtie.

   1. Da luminița,
    este posibil să le fi văzut într-una din publicațiile din vremea aia ( sau poate ai trecut pe la magazinul Romarta Copiilor, am ținut aproape 2 ani ”expo” ”Sfoara Ghimpată”)
    Am publicat caricaturi în multe ziare si reviste, dar si mai multe apăreau fără acordul meu, ( si chiar si la TVR ), ca eveniment la faptul divers, făceau reporterii pur si simplu poze caricaturilor expuse fără nici un acord din partea mea și le publicau.
    Mersi pentru felicitări smile

    1. Dar chiar așa, nu mai ai fabuloasele caricaturi, să le pui pe blog? De aia cu Petre Roman și N-AVEM îmi amintesc ca azi. Ce mică e lumea, să-l cunosc eu pe Andu și să nu știu cine e și de unde să-l iau! smile

     1. Mai am unele dintre ele, dar erau pe subiectele de atunci, ce sa pun acum?
      Ceașcă zicea ca dacă știa emana si el niște CO2 , Stănculescu zicea ca dacă e cazul imediat pac… ghipsu”, si in imagine mai apare si caricatura lui Bârlădeanu ( sef la Camera Deputatilor) dar nu mai țin minte ce trăsnaie mai facuse.
      ( vezi că mai era un domn Ando, sper să nu mă confunzi cu el)

     1. atunci dă-ne și nouă urările de bobotează
      că eu nu stiu cum e cu boboteaza asta
      eu credeam ca tre sa te duci la mare sa cauți crucea sub apă wacko

   1. haideți cu toții la neamțu țiganu să vedeți ce vinovat e smile
    trailer:
    ”Si ma simt bine, tot la fel, mai bine decit ar trebui sa ma simt, mai ales daca ma gindesc ca lumea e distrusa, tone de codoi, si sunt vinovat, tare vinovat, maninc carne de vaca, merg cu masina si cu avionul. Dar sunt si nesimtit, ca nu-mi pasa, si nu ma simt rau ca sunt nesimtit, ma simt bine.”

  1. Irinoush,
   dar ce s-a întâmplat ?

   facem o ședință?
   ca în ”Dracula blues”?

   Versuri de Alexandru Andrieș

   ”La curtea lui Voda e ședință mare,
   Stau boieri pe scaun, stau si in picioare,
   Se discuta probleme, se analizează
   Ce nu merge bine, ce incomodează;
   …..
   …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *