Un calcul simplu, un rezultat fantastic

Un calcul simplu, un rezultat fantastic *** Dacă tot plutim așa într-o legănare continuă de sărbătoare, unii au început lucrul, unii nu, să mai vorbim puțin despre urări, sau mai precis despre una singură : să ne fie mai bine, sau anul cel nou să fie mai bun decât cel care a trecut. Hai să luăm o rată de ”mai bine” de 10%, ca o medie mai ușor de vizualizat. Asta înseamnă că peste 10 ani va fi mai bine fix 100%, adică în 2028 binele visat va fi dublu, adică voi avea salariul dublu, vom avea de două ori mai multe autostrăzi, parlamentul va fi redus a jumătate, publicitatea la tv va fi si ea la jumătate, si tot asa multe chestii dublate sau înjumătățite, după crede fiecare că îi va fi mai bine. Dar putem să analizăm aspectul de ”mai bine” si în comparație cu acum 10 ani, pentru că expresia ” să fie mai bine ca anul trecut ”, e utilizată din moși strămoși.( ar fi trebuit să fim deja pe undeva la infinit cu ”mai binele” ) Este mai bine acum de două ori decât acum 10 ani? Nici vorbă, e chiar mai rău. Deci chestia cu ce ne dorim de la anul care vine e o vorbă de petrecere, de antren, poate si un pic de autosugestie, dar în nici un caz ruptă din realitate. O poezie sau o alintătură tradițională de sărbătoare, universală. Voi ce urări credeți că ar fi mai potrivite din puntul de vedere al realizării lor efective?
Ei, atunci hai noroc și să ne fie mai bine în anul ce abia a început! laugh

44 de gânduri despre „Un calcul simplu, un rezultat fantastic

  1. laugh laugh laugh
   așa ar fi dacă am pune câte 10% peste fiecare an care a evoluat din precedentul.
   eu am făcut doar un exercițiu poetic, de a pune câte 10% doar peste primul an luat în calcul.
   oricum îmbunătățirea continuă ar duce la ceva inimaginabil de bine… yes
   așa că ne jucăm și noi cu urările să nu zicem că n-am zis, he he he

 1. Ia nu mai callculiti voi calculelele ca calculiti degeaba! Algoritmul national zice un pas inainte si doi inapoi! Cine se baga? Mai aveti nevoie de moare( cine stie, cunoaste!)?
  Doasute si nu stiu cat la suta???

  1. așaaaaa Irinoush, mult mai realist,un pas înainte si doi înapoi laugh
   în ceea ce priveste moarea, răspunsul e pozitiv, da, mai vrem, moarea asta e o binecuvântare biologică de-a dreptul blum

  2. La faza asta nasha ta ramane perplecsa si mai trage o dushka sa se deblokeze. wacko …si te mai plangeai ca n-o-ntelegi, hmmmm. sorry

   1. @Lumi:
    Multumesc pentru neintelegere si sustinere!
    Neintelegerea nashei de catre Irinoush-ea (nu-i cazul Irinoush-el) si sustinerea mea. Merit o dusca (de la nasha)?

    1. Srmn, Lumi!
     Uite la tine la ce ore postezi 22:22, numai 2-uri duble … Meriti si tu o dusca dubla, nu ma lasa singur cu Irinush. Sa nu s-apuce anduYY iarasi de calcule, dusca dubla=dudusca. Matematica e greu, el e cu energia, Puterea=Tensiunea X Ampenajul, daca-i spune Neamtu care se inmulteste prima si care a doua!
     Nush ce-am, iti zic doar tie, dar dudusca la ora asta, pe inima goala, imi da mancarimi la limba.

     1. Buna dimineata!
      Hai la cafea, mai lasati gutuiata! Ma bucur ca v-a tinut nasha de urat, eu aveam o restanta de somn! Ati fi castigati si-n realitate- e o mana de om cu o minte brici si un caracter..i-as spune absolut integru daca nu mi-ar fi frica de vorbe mari! E singura casa in care ma (mai) simt ca un copil rasfatat!

     2. pt restabilirea adevărului istoric, eu nu am zis dudușcă, am zis numai ”duști”
      declin, dar nu mă înclin cool

  1. Citez, cu „slice” dintr-un lung de linie din backhand-ul gandirii fara lob:
   Eu, între un hoţ şi un prost, prefer hoţul
   Nu-i prost!

   1. Vai, pe asta trebuia sa ma lasi s-o uit!
    Oare o fi aplicat-o si-n afaceri?
    Aaa, acolo cred c-a aplicat-o pe-aia de-i zic eu „definitia psd-ului”: s-antalnit hotu cu prostu!

     1. hai la cafea , eu deja am comis 2 dar mai merge una, că dudușca numai de moare e bună dimineața

 2. Sinergia faptelor arata indubitativ ca doar luminatia ta. Ceilalti muritori vor imbatrani cu mai mult sau mai putin. 🤣

    1. Bai, scuze, dar asta cu intelepciunea imi produce o mare iritare, ca tocmai ce primisem inainte de revelion o urare de un an nou mai bun si mai multa intelepciune, de la o persoana destul de cunoscuta, de altfel.
     Si i-am replicat cu „la fel si tie, inteleptule care esti tu intelept! dar eu cred ca intelepciunea vine cu varsta, iar eu sunt inca tanara.” incheiat citatul.
     Bai. ma lasi?!?
     Nu poti sa inventezi ceva original blum ok, inteleg, iei de pe net urari tembele, dar mie asta te-ai gasit sa imi urezi, mai multa intelepciune?!
     Pai io sunt intruchiparea intelepciunii, frate, uitandu-ma la tine.
     Plus Afrodita, bonus. yess

     1. rofl rofl rofl
      eu azi am văzut înțelepți din ăștia mulți stând la coadă să plătească impozitele pt că e discount 10% în primele 3 luni crazy

     2. Persoana la care ma refeream nu e genul asta, isi amana platile pana la calendele grecesti, asteptand prescrierea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.