Starea de NE-liniște

Starea de NE-liniște***
După articolul despre starea de liniște, e bine că am găsit si niște motive de neliniște. Of , ele nu sunt niște motive , ci sînt cu miile, ba chiar mai mult.
Câteva exemple.
Uite ce s-a apucat să declare un actor mare:

”Legat de dorința românilor care cer rămânerea în Europa, Alexandru Arșinel a declarat:

„Cred că uneori suntem puși la punct cu anumite lucruri care ne aparțin nouă și numai nouă și ni se impută de ce nu ne luăm după ceea ce aparține întregii Europe. Nu, eu vreau să mănânc mămăligă dimineață, nu spune tu că trebuie să mănânc pâine prăjită. Nu vreau, eu sunt mămăligar”, spune actorul Alexandru Arșinel.

Reporter: De data asta nimeni nu a cerut românilor să nu mănânce mămăligă, doar le-au cerut unora dintre români să nu mai fure.

„Nu, asta cu furatul… să știi că se fură în toată Europa. Cred că poftesc la multe lucruri pe care le are România și cred că poftesc în așa fel încât încearcă să ne calce pe grumaz că să cedăm”.*”
E cam incoerent dl Arșinel si ne aruncă pe toți în aceeași barcă, ca să nu spun troacă. O fi dumnealui mămăligar , dar eu nu sînt, si mă neliniștește faptul că el dă un exemplu celor care nu stiau exact pe care parte bate steagul UE. Acum, cu declarația dlui Arsinel, o să-și spună mulți, : ”uite mă, e de-al nostru, din popor, UE vrea să ne bage pâine cu forța, UE vrea să ne fure closca cu puii de aur…”

Alt motiv este luarea conducerii UE de către Romania. Cât de usor să faci gafe cât casa zilnic fiind acolo, când nu știi nimic despre nimic, adică la fiecare propoziție venită din afară, ea o să zică HE- He, stați să-mi traducă traducătoarea si apoi asteptați să-mi zică consilierul sau altcineva ce să fac. Până când o să mearga tertipul ăsta? O să vadă toată lume că împăratul e gol, gol la cap adică, cap sec cum se spune.
De ce a vrut Finlanda să ne ia locul?
Mi-aduc aminte cum era când stăteam la coadă la vize.
Cu mămăligarii în frunte avem toate șansele să revenim la coada la vize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *