stare de fapt

stare de fapt ******
Ce să mai carbo-hlizești când vezi că Statul s-a răsturnat la Caracal!
Când vezi că toți sunt îmbârligați cu toți, într-o zonă mică, dar cel mai probabil multiplicată la nivelul întregii țări. Județ cu județ, oraș cu oraș, interlopii merg la proțap-uri cu politicienii, polițiștii și bișnițarii, mă rog li se spune businessman, și se acoperă unii pe alții. Cel mai cumplit este să vezi că cei mai competenți pe meserie sunt interlopii, iar șleahta de nepoți, cumnați, verișori și cumetri din politie, jandarmerie, prefecturi si primării, sunt niște jalnice figuri incompetente sugătoare de avantaje si cașcaval din banii adunați la bugetul țării, prin taxele plătite de cei care nu fac parte din nici o grupare, adică oamenii simpli care se așteaptă să trăiască într-un mediu propice vieții iar nu potrivnic vieții.
Interlopii știu să-și facă treaba lor de infractori, iar oamenii administrației nu știu să facă nimic si se mai roagă de primii să le mai dea și lor câte o informație.
E cumplit ce viitor se prefigurează, dacă nu vom avea puterea si deșteptăciunea să îndepărtăm tot putregaiul impostorilor care ne sug la propriu sângele, dând liber la acțiune unor cretinizați feroci ca ăla din caracal.

21 de gânduri despre „stare de fapt

  1. cam asa ceva, cum naiba ar putea cineva inghiti toate ororile politice in primul rand si celelalte comise de criminali, si apoi cele comise de jandari/politie/STS fara sa capete ceva buba la psihic? wacko dash

   1. interlopii de acolo sunt mai cooperanți decât ai noștri, ei imediat ar spune politiei unde sunt cele două fete, nu ca la noi, nu vor deloc sa ajute politia si STS-ul.

 1. Orice-as spune mi se pare nepotrivit; mi se pare ca n-am dreptul nici sa mangai o pisica…
  Zic ca daca terminam cu psd-am ajuns ca generalul ala din antichitate cu delego Cartagina la fiecare inceput si sfarsit de fraza- ar mai fi o speranta, doar sa nu fie nascuta moarta ca puiul ala de vrabie cazit din cuib cu care se juca inocentul meu motan de dimineata..
  Costica nu mai nega depesia ca ti gasasti di nu ti vez..

  1. da Irinoush,
   și eu simt că nu am dreptul să ma bucur de ceva,
   și Eva zicea săpt trecută că si ea e supărată pe toată lumea si chiar pe ea însăși…
   Mă simt de parca eu as fi seteseul ala criminal care nu a putut s-o ajute pe fata ceea disperată ca vine căpcăunul peste ea…
   Auzi, cică toate țările din jurul nostru au dispozitivul ăla electronic de a localiza automat de unde vine apelul, nu trebuie să mai spună victima ce culoare are gardul si pe ce stradă e casa..
   Le-a trebuit bani la nemernicii care conduc pentru mariri de pensii speciale, normal, ce sa mai cumpere dispozitive de salvat vieți wacko
   Si ieri opriseanumarianu mai rânjește draconic : s-ar putea să vă luați iar bătaie pe 10 august… Atâta a înțeles el din toată viața lui,că tre să dea bătaie celor care vor un alt fel de țară, un alt mod de trai.

 2. si nici nu costă mult,

  cu banii de pe câteva straturi de pansele ( la 3000 lei bucata) se pot face vreo 3 stații din astea cu aer condiționat și la noi

   1. da Irinoush, așa zic si eu, mâine băgăm marfă:

    ” Era un frig de crăpau pietrele în patru sub copita caprei care zburda zglobie peste munți și peste văi cu râuri înghețate și ouăle de corb ciripeau a eclozat. Eu cu unchi-meu ne duceam la pescuit la copcă. (…) ”

 3. or fi anchetatorii blegomani în cazul caracal, dar nici cu ziariștii nu mi-e rușine.
  Dau niște titluri departe de realitate si de ce este scris apoi în articole.
  noaptea minții, ce vremuri trăim dash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *