Să protejăm pietonul

Asa cum oile sunt aduse la muls printr-o construcție specială numită strungă, si pietonii trebuie protejați de accidente prin niște ghidaje, bariere, ceva.
De aceea la jumătatea distanței de traversat s-a instalat o balustradă pentru a-i opri din avântul mersului, că dacă nu-s atenți ar putea avea probleme după ce trec de jumătatea drumului. Asa că autoritățile au spus : ia să avem noi grijă de pietonii noștri si să le punem niște șicane în cale, se mai odihnesc și ei, își trag un pic sufletul înainte de a începe cutremurătoarea aventură a parcurgerii celeilalte jumătăți a șoselei. Despre Șoseaua Olteniței e vorba, Bucuresti , sector 4.Vă sună cunoscut?

Toată scormonirea brazdelor de pe drumurile principale si instalarea bordurilor supradimensionate, stâlpișori din ciment si garduri din piatră au cică scopul de a lărgi benzile de circulație și amenajarea de noi locuri de parcare, si prevenirea parcării pe trotuare, dar pe strada Sergent Iriceanu Ion lărgirea se face prin îngustare, se construiește un culoar de flori lat de 1,5 m pe mijlocul străzii pe toată lungimea ei.
Pe Șoseaua Berceni au lărgit într-adevăr calea de rulare, dar :

niste stâlpi nesimțiți se încăpățânează să rămână pe carosabil. Poate că primăria s-a găndit că sunt atâția oameni care se uită pe telefon în timp ce merg pe jos si se pot izbi de stâlpi, asa că mai bine ca sunt pe carosabil, ce?
Vor fi relocați au promis autoritățile. Hai să facem un pariu : în cât timp vor fi mutați acesti stâlpi? Vreo 6 sau 7 de toți.

14 gânduri despre „Să protejăm pietonul

   1. Ma starni Ramona,cu cartile ei,si cum eram deja entuziasmata de pleiada de superbeti…ma scapai!
    Multumesc! Ar sta bine linga ultimele bricolaje ale baiatului meu desenul tau!

  1. mdeah! ce să faci? ghesuie nu ghesuie pe 31 marți, comisia va decide, iar pe 1 aug, miercuri, se spune cine.
   deci mai ai timp să faci un banc ( ăla cu parlamentarul mort de beat e făcut de mine) .
   si mai am unul :
   – nene ,pe aici trece paralela 45
   – da
   – pe la ce oră?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *