reloaded De Paste

Cum ne pregatim de Paste
Cum să avem cele mai frumoase ouă de Paște in 6 pași simpli*** Am bifat moș Nicolae, am bifat Crăciunul, peste 2 zile bifăm doo mii 24 si vine Pașteleeeeee.
Păi cum ne pregătim noi de Paște? Mai întâi vreo trei vagoane de mâncare, băutură și dulciurele. Dar apoi cu mare atenție pregătim vedeta sărbătorii de Paște : ouăle roșii de mai multe culori pictate cu flori sau alte peisaje. Dacă avem parte online de sfaturi cum să ne tundem mustața dacă plouă sau cum să ne coafăm când naștem, de ce nu am avea sfaturi despre cum să avem ouă frumoase de Paște. Iată, în 6 pași simpli, cele mai potrivite sfaturi despre cum să faci rost de ouă vopsite:
1) Prima sursă este mama. Ea sigur face ouă roșii si o să fie bucuroasă să ne dea si de data asta, să trecem cu bine peste delicioasele momente pascale. Dacă nu este disponibilă din motive obiective, vorbim cu alte mame din vecini. Găsim noi una mai mămoasă.
2) Avem o colegă la birou care se tot laudă cu preparatele ei excepționale, si atunci licităm o probă, care de exemplu ar putea fi ouă roșii.
3) Putem să le colorăm cu ruj de buze, care nu e toxic din punct de vedere alimentar și se găsesc în comerț din plin toate nuanțele curcubeului.
6) Cumpărăm de la supermarket ouă gata vopsite si chiar si pictate cu flori si motive geometrice, sarcina noastră se reducându-se doar la a le aranja artistic in bolul cu ouă, având mare grijă si de unghiul de iluminat care pune în valoare culorile si picturile.

Șef ZQ, poftă bună laugh

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *