Politică cu draci – cacofonia acceptată

*** Politică cu draci românești ***
Demiterea intempestivă lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății de către F Cîțu pare o drăcărie pusă la cale de mafia din spatele PM care s-a inervat că i se iau jucărelele financiare. Fără să discute cu nimeni dintre partenerii de coaliție, ca să-i arate cine dirijează hățurile, Câțu l-a trosnit pe Voiculescu si pe dna Andreea Moldovanu. Ba în cazul doamnei dr. Andreea Moldovan au mai venit și niște javre la mașina ei pe când pleca de la minister și care au lătrat-o și au împroșcat-o cu bale de câini turbați si idioți trepanați bineînțeles.
Când a venit Cîțu anul trecut la Ministerul Finanțelor, în locul gigoloului libidinos si incompetent Teodorovici, am avut o mare încredere în el ca specialist finanțist cu școală și experiență internațională. Multă vreme a evoluat ca un om drept și de dreapta care știe ce face si care încearcă să dreagă situația financiară dezastruoasă produsă de tâlhăriile predecesorilor, care au distrus țara timp de aproape 30 de ani. În paranteză fie spus, România arată acum ca după un război devastator, fără drumuri și autostrăzi, fără căi ferate moderne, cu scoli sub standardizate, spitale în cârje, cultura pe câmpuri buruienoase, și alte dandanale dureroase pentru toți cetățenii care au sperat că după căderea pelagrei comuniste viața va deveni mai corectă si mai demnă. Dar nu, viața celor mulți nu a devenit nici mai frumoasă nici mai demnă, ci s-a înrăutățit an de an, foarte mulți căutându-și salvarea în străinătate. În țară aud pe mulți zicând : ” băi, tre să mă bag si eu într-un partid, ceva, undeva, că mor de foame”. Deci asta e percepția: un partid e o mafie care te ia sub aripa ei si îți dă afaceri sau funcții dacă îi ești supus fără cârcoteli.
Revenind la zi, nu putem decât să constatăm că toată lumea politică de la vârf e plină de draci si fiecare se vrea cât mai în față, prin aroganță și prin deturnarea adevărului pe spuza proprie, adevăr mai mult sau mai puțin realistic, cel mai adesea coafat pe rațiuni politice găunoase. Care nu aduc nici un beneficiu țării.
Voi cum percepeți aceste zile fierbinți?

4 gânduri despre „Politică cu draci – cacofonia acceptată

 1. Nu am avut nici un fel de asteptari de la usrplus …nu ca as mai avea de la cineva,dar mi se parea si mi s-a confirmat o mare gaunosenie a acestor oameni,barna in mod expres,o autosufocienta care mie mi se pare cel mai periculos lucru la un om..iosunt iofac iodreg..omu n-are nici o falfaire de empatie in el,e aproape autist,nimic din el nu rezoneaza cu ceilalti.. nu stiu de vv ce sa zic..o realizare in plan privat nu reprezinta nici o garantie pt rezultate in administratia publica,asta e cu totul altceva
  Era clar ca ii este palaria prea mare..
  Parca stelian ion cand deschide gura arata ceva si in cap..habar n-am cum vom iesi din asta,probabil ca un virtutea inertiei,trasi cumva de inst europene,dar si astea au fost cotropite de politruci..
  Daca ai draci, pastreaza-i,eu nici din astia nu mai am..

  1. Ce revelație mi-ai declanșat Irinoush, da, este un autist musui Barna.
   Exact cum îl descrii, parcă ar fi o hologramă de pe altă planetă in vizită pe aici, si având convingerea că hologramă fiind nimic nu-l atinge.
   si poate să le dea sfaturi tuturor că el e de sus venit, din pz msii
   He he he

 2. Cand eram mititei si jucam fotbal in curtea scolii, faceam echipele pe baza catorva principii simple. Unul dintre principii era „baga-l si pe asta in echipa, ca e mingea mea. Daca nu, imi iau mingea si ma duc acasa”.

  Asta vad ca se intampla si acum. Parca, totusi, noi eram mai seriosi.

  1. Da, mult mai serioși.
   Ce-mi aduc aminte eu din școala de pe vremea aia este expresia favorită a profesorilor despe unul si altul : ”brânză bună în burduf de câine”. Era mișto că aproape toți eram catalogați așa.
   Ăștia sunt numai burdufuri, brânză din părți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *