Pică pară mălăiață

*** Pică pară mălăiață ***
Ne-am întâlnit trei colegi români la Pappagallo să bem o bere într-o vineri seara. Aici weekendul este vinerea si sâmbăta. Duminica se lucrează ca si cum ar fi luni, prima zi de lucru a unei săptămâni. Am dat mașina la valet -parking si am intrat in complexul Le Meridien în care sălășluiește si Pappagallo si după ce am trecut de lobby am ieșit pe ușa mică ce dădea spre terase, multe terase, ca sunt cred vreo 8 restaurante care au terase acolo in interiorul complexului în formă de U. Imediat ce treci de ușă este un mic podeț arcuit peste un mic pârâu artificial plin de pești colorați si de broaște țestoase mari cât niște farfurii.
Eu mă opresc de fiecare dată să mă uit la peștii aia si la broaștele care se mișcă incredibil de repede de colo colo înhățând câte un peștișor r sau pui de crab mic.

Cum stăteam noi la taclale, observăm că suntem una din multele mese aflate în calea către toaletele restaurantelor din corpul clădirii și tot treceau grupuri grupuri de fete de toate națiile care de care mai vesele si mai minijupate.
Și nu spun că una dintre ele avea un mers cam sinuos si când ajunge în dreptul meu, hop, cade pe genunchii mei si-mi răstoarnă berea din fața mea. S-a uitat puțin la mine ca să vadă dacă mă cunoaște si cum nu m-a cunoscut în nici un fel a zis încet si cam îmbârligat, sorry my friend, I think is the wrong place this time, adică am cam încurcat locul de data asta. Si eu i-am zis, ei , nu chiar, mai încearcă. S-a ridicat cu greu si a plecat pâș-pâș către ușa restaurantului.

15 gânduri despre „Pică pară mălăiață

 1. N-am priceput configuratia mall-ului sau ce-o fi ala,am vazut niste poze frumoase si am retinut ca te-ai trezit cu o fata-n brate…misto de tot,daca te invidiez e de rau? Pufosenia mea favorita ce mai face? Tot gardian, tot?

   

  1. E un mare mare hotel, Le Meridien, în formă de U si la parter are o curte interioară, cât un teren de fotbal, cu multe restaurante pe 3 laturi că pe a 4a e marea.
   Nu are cum să fie de rău, de ce ai o astfel de idee.
   Pufoșenia vânează șopârle, o să cer o poză pt aici.

 2. Un tren marfar a luat-o pe sensul opus și a tamponat un alt marfar care staționa regulamentar pe banda lui la Fetești. Mecanicul primului marfar era băut dash Pagube : miliarde

  1. Am cautat si eu hotelul cu pricina…ar trebui sa te ia consultant de imagine sau ceva, pt ca pozele tale m-au facut sa il caut, da pozele de pe net…m-au facut sa fug! Cel putin alea cu interioarele.. si nu, nu-s vulpea cu strugurii acri, mi se par de o chiciosenie sinistra decorurile alea…
   De bautura in Romania e cam ca de funie in casa spanzuratului, e o problema uriasa, eludata insa din rasputeri la toate nivelele..

   1. Noi în general ne ducem pentru terasele restaurantelor, de adăstat acolo mai rar. Când te pune firma doar, nu pe cont propriu. laugh

   2. La Meridien e cica renumit pt spa. E unul in Cipru unde a fost eldevina si am o poveste cu asta. O sa v- o spun cand voi avea o tastatura ca lumeasmile

    1. Are spa cu filipineze si thailandeze si rămurele de bambuu si mirositoare uleiuri de toate neamurile.
     zici că te-ai născut a doua oară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *