42 de gânduri despre „No comment

 1. Yang Yang si-a asumat riscul de a se contamina, putea sta pe mai departe in Abu Dhabi, impreuna cu tine. Asta mi se pare nu doar o dovada de loialitate fata de familia si poporul ei, dedicatie pentru meseria ei, ci si un caracter deosebit si curaj. Ii tin pumnii si ii doresc sa ramana sanatoasa. Toata admiratia mea!

  1. Am mai văzut în seara asta un live de la chinezul nostru Ceanu, din București, de la care vă mai trimisesem un episod, am înțeles că oamenii stau în locuințele lor și ies doar cate un membru al familiei pe zi, cu un tichet special, la cumpărături. Mi-a plăcut de mama lui Ceanu, aflată în China, o frumusețe de femeie, care vorbește românește într-un dialect absolut delicios.

    1. Ce am mai înțeles este că ei, chinezii, oricum în perioada asta sărbătoresc anul nou chinezesc, sunt in concediu adică, fabricile sunt închise. Le vine într-un fel mai ușor că sunt „obligați” acum să stea acasă, ca să se ferească și de virus. Dar comod nu le este. Clar.

     1. A trecut Anu Nou la ei .
      A fost pe 25 ianuarie si acel liber era încă o săptămână după

 2. Băi, ce țeapă era să îmi iau. Ceasul blogului e setat pe ora României și m-am panicat umpic, că-mi propusesem să nu mai intru aici la ore târzii. La mine însă e încă devreme, deși doar cu o oră, dar contează!!!

  1. luminița,
   Romania este înaintea ta cu 1 oră,
   Iar eu sunt cu 3 ore înaintea ta search

   mă culc pe la 10 si mă scol la 5 dimineața

  1. luminița, să știi că mare bucurie mi-ai făcut cu emisiunea asta !
   E cea mai bună emisiune pe care am văzut-o in ultimii 20 de ani.
   Îmi plac oamenii ăștia doi.
   Am vazut-o pe toată si din când în când mai dădeam și înapoi smile
   mersi mult de tot!
   nu ezita cănd mai ai din astea, pac la blogul ZQ

  1. buuuun și linkul ăsta smile

   fuego are voce foarte bună, dar mie ca persoană nu-mi place , e infantil,cam de clasa a VII-a
   mersi frumos lumi

 3. Dar până și un pionier din cor din clasa a VII-a C are fanii lui, o mulțime.
  Ca și vita aia de Dana Budeanu.
  Ca și cei care cred că Pământul e plat.
  Sau cei care sunt anti-vaccin.

  1. Asta, cu antivaccinarea, mi se pare un subiect beton. Totuși mi-a plăcut că Micutzu nu l-a provocat pe Andi Moisescu să răspundă la întrebarea asta, nevastă-sa fiind cunoscută ca o antivaccinistă notorie, rawvegană, autoarea teoriei conform căreia mămăliga vârtoasă, aplicată pe piele, rezolvă tot, chiar și cancerul. Mai nou a descoperit un supozitor pe bază de țelină care te vindecă de corona virus. De ce mi-a plăcut că nu l-a provocat? Pentru că îmi e teamă ca nu cumva și Andi să confirme că și el crede în teoriile nevesti-sii, mi s-ar dărâma un mit, gen. Îmi place să cred că el ține echilibrul în familia lui, măcar în privința copiilor.

   1. Ha ha ha ha
    și eu am așteptat să văd dacă îl întreabă asta.
    Toato lumea care îl place pe Andi Moisescu are întrebarea asta în cap. Noroc totuși că s-a dat o lege : părinții care refuză să-și vaccineze copiii primesc o amendă astronomică.
    PS am vândut si eu ziare la metro vreo 2 luni ca el, dar la Universitate si apoi am început să public caricaturi în ele, de exemplu Zig-Zag ( avea ca motto la reclamă ”ziarul care nu uită, nu iartă și nu minte”
    ce vremuri frate, anii 90 !

     1. Păi Zig Zag era un săptămânal ”greu” cum să nu-l citești?
      Reprezentanța biroului de relații cu publicul o aveau, Nistorescu si Cristoiu fondatorii Zig-Zag-ului, în subsol la Club A, într-o camera de 2m pe 1.5m cu fereastra ca la o celulă de puscărie. laugh
      Apoi s-au mutat în fosta clădire a MICM pe Victoriei ( azi demolată)

 4. Prostia- zăcământul nostru național cel mai bogat

  Citat din Cristian Tudor Popescu din emisiunea de la Digi 24:

  ”…certitudine este că s-a desfășurat Campionatul Național de Ridicol Anticipat”, a declarat gazetarul. CTP a vorbit și despre mesajul lui Ciolacu pentru Orban, prin care l-a parafrazat pe Traian Băsescu atunci când acesta i s-a adresat lui Adrian Năstase, și anume „Domnule Orban, nici nu știți cât de mic începeți să fiți…”. „Ca să iei funia și să strigi în casa spânzuratului, înseamnă să-ți dai cu levierul în genunchi”, a conchis Cristian Tudor Popescu”.

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ctp-despre-strategiile-politice-ale-pnl-si-psd-prostia-este-zacamantul-nostru-national-cel-mai-bogat-si-este-exploatat-1257052

  1. Mulțumim Andrei,
   Si eu as vrea să fie aici cu mine, i-am zis sa-si ia familia si sa vina aici.

   Dar copiii ei ( din prima căsătorie) au început școala online si e musai sa urmeze cursurile. Plus ca parintii sunt mai greu de convins.
   Păna una alta in orasul ei au fost vreeo 5 cazuri si le-au izolat bine . fără decese.
   Ea lucreaza la ambalat niste pachete care vor fi trimise in zone mai grave

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *