Mare tristețe la Capitoliu

Mare tristețe pe la toate colțurile Casei Albe si ale Capitoliului. Mulți oameni din USA au ochii roșii de plâns si își frământă mâinile de deznădejde, unii chiar începând să facă mătănii si să înalțe rugi fierbinți în fața ambasadei Rusiei în USA, de când această țară le-a interzis americanilor să mai intre in ea.
Erau foarte mulți americani care doreau să meargă în Rusia să petreacă un weekend sau să participe festivalurile muzical-militare din Moskowa si alte orașe. Dar nu, Kremlinul a pus piciorul în prag si nu le mai permite acestor imperialiști – capitaliști decrepiți si drogați si duși cu capul să mai intre în maica lor țară s-o întineze de la nobilele idealuri ale cenzurii, dictaturii mascate si ștergerii eficiente a creierilor maselor largi care susțin uciderea femeilor, copiilor si cetățenilor unei țări care nu a invadat niciodată nimic. De azi 960 de americani nu vor mai primi viza de intrare în Rusia. Un oftat imens de oftică se ridică la cer dinspre capitala Statelor Unite ale Americii. Cine oare ar putea să-i consoleze și cum?

11 gânduri despre „Mare tristețe la Capitoliu

  1. Mai las-o încolo de politică, printre picături să ne bucurăm de vară, de cerul albastru, de imensul verde, de flori…

   De ex:

 1. Puteti urmari pe sarite, ca video-ul e lung, important este ca Maia Sandu a facut o figura frumoasa, ca absolventa a Harvard Kennedy School,  si ca are calitati certe de lider, poate si datorita acestei universitati:

 2. Copilul își întreabă părinții:
  – Ce-mi luați de ziua mea?
  – Chitara.
  – Păi am chitară.
  Da, ți-o luăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *