Lejer, de vară

Lejer, de vară *** Văd că e la modă să vorbești despre mâncare, haine, sau turism.
Despre călătorii, dar nu despre turism, am tot vorbit. Dacă m-ar întreba cineva : – Care călătorie v-a plăcut cel mai mult? Aș răspunde ca cel mai puternic mi-a rămas în memorie călătoria din Grecia, pe care am descris-o parțial în articolul ”Niște întâmplări din Grecia”, când am primit un pahar cu apă taman când era arșița mai tare, undeva prin suburbiile încinse și prăfoase ale Atenei.
Despre haine nu știu ce să vorbesc, dar vă invit pe cei dintre voi care vreți să spuneți ceva, să chiar spuneți!
Despre mâncare, sau mai ales despre cum se gătește, n-am vorbit și nici nu am de gând, dar iarăși zic : poftiți să ne povestiți ce fel de mâncare vă place si știți să-l faceți!
Pot să dau un exemplu despre ce fel de mâncare îmi place mult și-mi lipsește când nu sunt în țară : telemeaua veche de oaie cu pâîne intermediară caldă si cu roșii si 2 picături de ulei pe o farfurie presărată cu boia iute.
Așa că haideți să vedem ce ne place si ce nu ne place, ce știm si ce nu știm să facem, când vine vorba despre mâncare, haine sau călătorii.

8 gânduri despre „Lejer, de vară

  1. Indiferent unde m-aș afla, iar ceilalți se dau de ceasul morții că nu găsesc nimic pe placul lor să mănânce, roșii cu brânză și cu ceapă verde, câteva măsline și o felie de paine sunt un deliciu pentru mine.

  2. De călătorit mi-ar placea sa ma duc in Thailanda, unde e fiica mea acum și îmi tot trimite poze și filmari. Anul trecut mă gândeam ce mișto ar fi sa merg in Peru, apoi în Cuba, și în Panama, unde tot de la ea primeam poze și filme… smile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *