În căutarea ministrului pierdut

*** La petrolul lăudat să nu te duci cu tancul ***
S-a anunțat în presă că un ministru din Romania a venit in Emirate să ceară petrol ca să compenseze ce nu mai cumpără din URSS.
L-am căutat peste tot dar nu l-am găsit, pe aici nu se oprește circulația pentru un ministru străin. I-aș fi dat eu de la mine o pungă de 2 litri, hai 3.
Dar a dispărut ca cămila în furtuna de nisip. Hai să vedem dacă se ieftinește benzina si alte alea. Și ca să clarificăm titlul completăm : la petrolul lăudat să nu te duci cu 1 tanc petrolier, să te te duci cu mai multe tancuri petroliere, ca să ajungă pentru o țară întreagă. O fi luat ceva ? Că vad că nu mai scrie nimic pe nicăieri.
Calul și căruța scrie pe ordinea mondială că pe baterii slabe șanse să acopere locul mașinilor, plus că fabricarea si dezmembrarea bateriilor sunt mai poluante decât Oil&Gas.

15 gânduri despre „În căutarea ministrului pierdut

 1. lasă, dom’ne, că ecofriendliu’ ista merge la prostime…; și, în plus, producția și dezafectarea bateriilor se fac în situri unde hipsterimea n-are treabă

  1. păi tocmai asta-i buba că merge la greta & Co.
   cât despre deșeurile cauzate de procesarea bateriilor, fabricare/defabricare, a miliardelor necesare care să înlocuiască motoarele, nici nu mai zic. e cruntă rău, dar se vor trezi la anu

    1. Așa este. Să vedem reacția posesorului de autovehicul 100% electric cu puterea de 50 kW ( asta e minimum) când îl încarcă acasă ( O mașină de spălat rufe are 2.5 kW si consumă de rupe)

 2. Nu am mai găsit nici o referire la afacerea ministrului nostru și petrolul din Dubai, în schimb am avut o frumoasă surpriză cu băiatul David care știe să vorbească foarte bine și românește și englezește si mai știe să evite formule din noul limbaj de lemn. ( de exemplu n-a zis ”cu siguranță” sau ” determinare”)

 3. – Alo, penitenciarul Târgșor?
  – Da vă rog.
  -Cu doamna Udrea aș vrea!
  – În ce problemă?
  – Să o întreb dacă îl iubește pe tânărul acela cu care s-a căsătorit.
  – Haideți, domnu Traian, e a cincea oară când ne sunați în noaptea asta. Nu mai bine vă mutați cu ea și vorbiți cât vreți?

   1. Băsescu mai și declară ca un nesimțit :”n-am domne nevoie de nimic de la statul român”
    Și blonda de la pleșcoi zice că e inuman să stea la pușcărie, că n-are și ea parte de justiție dreaptă pe lumea asta.
    Așa zic și eu, când o să-i ia toate milioanele furate si delapidate , atunci e justiția completă.

    1. Iar raul moral, implicatiile pe termen lung…
     Mi- e sila si de mine, m-am implicat f tare in alegerile alea cu nastase, in toate de fapt, dar atunci eram mai naiva si mi am pus tot sufletul…
     Pentru iohanis m am certat cu frate meu, l am facut dobitoc..in casa parintilor mei cred ca doar eu am adus cuvintele astea
     Si am mai validat niste fiinte care nu ar fi meritat nici sa mi rosteasca numele, fara falsa modestie, si am facutźo pentru ….cineva care mźa frant in bucati, la propriu si la figurat

     1. Irinoush,
      indiferent ce zice toată lumea cuvântătoare mai mult ca să se afle în treabă, Johannis este cel mai potrivit președinte pe care l-am avut.
      Eu nu-s de părerere că trebuia să joace tontoroiul ca să bure gloatele.
      E adevarat că e cam tăcut când nu trebuie, dar una peste alta e cum trebuie să fie un președinte de țară care respectă prerogativele postului.
      Așa că nu ai de ce să-ți pară rău în privința asta.
      Mie îmi pare rău că am umblat pe străzi după semnături pt USR (2018 parcă)
      Pentru 2024 o să fie o problemă. Că nu văd cine ar fi un Nicolae Bălcescu sau Titulescu care să-și iubească mai întâi țara.
      Deși cu războiul lui Putin în coastă nu știm de loc ce ne va aduce 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.