Gripa cea nouă

Gripa cea nouă *** atenție cu later edit 26-01-2019 // A venit o gripă. E nouă. Nu a mai fost. Nici nu știam că iarna e timpul să vină gripa. Noroc cu vâlva asta de la știri, că așa mai aflăm si noi că cormoranii fac baie în piscină. Precis ăștia au adus gripa. Oamenii din Europa se uită la ai noștri ca la niște oameni cu gripă porcină. Nevindecabilă, dar se poate scăpa de ea doar într-un singur fel. Gripa cea nouă a adus și polei. Nici la ăsta nu ne așteptam. Jumătate de țară e sub polei galben și picioare rupte. Omul cu mustață de la Belina trage de ațișoarele alea subțiri ale marionetelor sale, să zbiere la Președinte, la Europa, la jurnaliștii paraleli, și chiar vrea să mai dea o OUG să bage în pușcărie persoanele care le aduc aminte că nu au școală, ca nu au IQ, că au furat si ascuns prin cimitire planurile de dezvoltare ale țării. Ops, nu era așa , altceva ascundeau, că planuri pentru țară nu aveau de unde. Poate niște gripă porcină.

LATER EDIT 26-01-2019/ 08:40

Când ești răcit, bea țuică fiartă si mănâncă mujdei de usturoi cu pâine prăjită.
Dacă si mașina e gripată dă-i si ei bezină fiartă cu mujdei

20 de gânduri despre „Gripa cea nouă

  1. ăsta a vorbit la bruxelles la fel ca femeie aia care a fost întrebată dacă a postit …
   cu multe cuvinte pe care le-a auzit pe undeva si le-a pus si el laolaltă poate îi păcăleste pe ascultători. dar nu i-a păcălit, a reușit doar să ne facă de râs.
   cormoranul ăsta in film e un scump acute

   1. deci l-am gasit bine laugh pe placul tau laugh chiar ma gandeam la catamai pestii bagase in corpul ala modest…mie cred ca pestii aia imi ajungeau o luna, portionati, bineinteles, si cu legume la wok in stil chinezesc…miam, miam blum

  1. eeeei, iar eu ma gandeam la mine, cum as fi portionat eu pestii aia sa-mi ajunga o luna, dar csf, ncsf, cu cormoranii nu te pui, ca te ia Daea!

 1. ce prieteni imaginari avem si noi aici smile smile : ieri nr total cititori = 80, din Ro=47 cool
  cu scala asta de măsură pentru IQ eu aș zice invers 1 grapini= 10 dancili
  eu n-am auzit-o pe G să inventeze cuvinte tâmpite așa cum face D

  1. Mi se pare ca nu ai inteles, scuze, sa o luam logic: daca o Grapini e mai putin tampita decat o Dancila, inseamna ca ne-ar trebui 10 Grapini ca sa facem o Dancila, acesta era rationamentul.

   1. aah da , eu o luasem pe ideea IQ dar aici e vorba de prostie nu de inteligență, ar fi SQ ( Stupidity Quotient) no rofl ,
    si atunci e asa cum spui tu

    1. Nu ma bag pe subectu cu dancili, grapini si alte lighioane ca ma solicita prea mult si cum m-am tratat de un guturai cu vreo doo cani de vin fiert, clar nu fac fata! Am treburi mai importante, trebuie sa stau langa Printzesu lu mama, ca s-a ranit la labutza( stanga fatza, multzumim!) si are nevoie de suport moral!
     Aaa,daca au inghetat piscinele cum face cormoranii baie?

     1. animăluțele astea reacționează la boli si accidente mult mai demn si frumos decât mulți dintre semenii noștri bipezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *