Grafic viteze

Dacă ar fi să reprezentăm grafic vitezele celor două vehicule din articolul de mai jos cu accidentul, eu aș fi fructul portocaliu iar bmw-ul fructul galben.
Precizez că eu nu sunt sigur ce fructe sunt acestea, Ăla mare ar putea fi un măr, un bostan, un mango, sau altceva. Ala mic ar putea fi o rosie, o mandarină o portocala sau o ghindă. Voi ce credeți?

12 gânduri despre „Grafic viteze

 1. Aham, hai ca am vazut si articolul precedent, nu stiu cum faci de le inseriezi asa…in fine, mai vin, cand termin berea. smile pardon

   1. Hai, ca sindromul par de gaina chiar nu exista, e demonstrat stiintific ca-i doar o anxietate temporara, nu te mai alinta atata! Incearca sa te pui un pic in pielea lui iohannis, cand a demis-o pe codrutza, de la sibiu fiind, si-apoi o sa-ntelegi cum devine chestia. yes

    1. damp, la Iohannis cred că e sindromul ”fir de păr din mustața dreaqnului”.
     Podul Mincinoșilor ăla ar trebui mutat la balta belina.
     cum dreaq se stropșesc ăstia cu 3 milionae de voturi la președinte care are 6 milioane

   1. …imi amintesc ca acum multi ani, in mediul in care ma invarteam, se vehicula o teorie cum ca nu e bine sa iei autostopisti in masina, pentru ca e posibil sa aiba scris in destin ca o sa moara in ziua respectiva iar tu , fiind cel de la volan, o sa faci accident si eventual o sa o mierlesti la pachet cu respectivul.
    In aceasta idee vreau sa-ti povestesc cum eram eu, la inceputurile mele in Austria, in masina cu o tipa austriaca, cu cativa ani mai tanara decat mine, ea fiind la volan, si mergeam noi frumos, pe un drum drept, cu doua benzi, absolut necirculat la ora aceea a dupa-amiezii, care traversa un peisaj superb…din vorba in vorba tipa ma intreaba cum de nu am carnet de conducere, iar eu ma apuc sa-i povestesc de cele cateva accidente avute, de la care am ramas cu o teama de nevindecat. Ei bine, in acest moment vedem in departare o masina venind din sensul opus, cu viteza cam mare, si cand a ajuns la cativa metri de noi a intrat direct pe sensul nostru de mers, urmand inevitabil sa ne facem praf, asta exact cand eu terminasem de explicat care-i faza cu frica mea de accidente. Tipa cu care eram a avut o prezenta de spirit iesita din comun, a tras de volan dreapta si am zburat in decor, printre doi copaci…Dupa ce ne-am dezmeticit mi-a spus ca sunt paranormala. Soseaua era din nou goala, nici o masina nu mai era.
    Apoi vietile noastre nu s-au mai intersectat, dar dupa doi ani am aflat ca tipa intre timp murise. Si mi-am adus aminte de teoria expusa la inceputul comentariului…Probabil destinul ei era sa moara in acea zi iar eu i-am incurcat un plic planurile, cu puterea mea paranormala. yes unknw

    1. moamăăăă m-ai dat pe spate… no comment
     mâine iau macaraua aia care l-a nervoșat pe dg să mă ridic
     impresionant într-adevăr
     dar cu țara asta n-ai o paranormală ceva , da să fie ceva de bine vă rog dacă se poate

 2. Acum astept sa povestesti si tu cum a fost cu accidentul din Q, ca pozele le-am vazut, pe toate 5. Apropo, doamna din ultima poza e yy?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *