Grafic viteze

Dacă ar fi să reprezentăm grafic vitezele celor două vehicule din articolul de mai jos cu accidentul, eu aș fi fructul portocaliu iar bmw-ul fructul galben.
Precizez că eu nu sunt sigur ce fructe sunt acestea, Ăla mare ar putea fi un măr, un bostan, un mango, sau altceva. Ala mic ar putea fi o rosie, o mandarină o portocala sau o ghindă. Voi ce credeți?

12 gânduri despre „Grafic viteze

   1. Hai, ca sindromul par de gaina chiar nu exista, e demonstrat stiintific ca-i doar o anxietate temporara, nu te mai alinta atata! Incearca sa te pui un pic in pielea lui iohannis, cand a demis-o pe codrutza, de la sibiu fiind, si-apoi o sa-ntelegi cum devine chestia. yes

    1. damp, la Iohannis cred că e sindromul ”fir de păr din mustața dreaqnului”.
     Podul Mincinoșilor ăla ar trebui mutat la balta belina.
     cum dreaq se stropșesc ăstia cu 3 milionae de voturi la președinte care are 6 milioane

   1. …imi amintesc ca acum multi ani, in mediul in care ma invarteam, se vehicula o teorie cum ca nu e bine sa iei autostopisti in masina, pentru ca e posibil sa aiba scris in destin ca o sa moara in ziua respectiva iar tu , fiind cel de la volan, o sa faci accident si eventual o sa o mierlesti la pachet cu respectivul.
    In aceasta idee vreau sa-ti povestesc cum eram eu, la inceputurile mele in Austria, in masina cu o tipa austriaca, cu cativa ani mai tanara decat mine, ea fiind la volan, si mergeam noi frumos, pe un drum drept, cu doua benzi, absolut necirculat la ora aceea a dupa-amiezii, care traversa un peisaj superb…din vorba in vorba tipa ma intreaba cum de nu am carnet de conducere, iar eu ma apuc sa-i povestesc de cele cateva accidente avute, de la care am ramas cu o teama de nevindecat. Ei bine, in acest moment vedem in departare o masina venind din sensul opus, cu viteza cam mare, si cand a ajuns la cativa metri de noi a intrat direct pe sensul nostru de mers, urmand inevitabil sa ne facem praf, asta exact cand eu terminasem de explicat care-i faza cu frica mea de accidente. Tipa cu care eram a avut o prezenta de spirit iesita din comun, a tras de volan dreapta si am zburat in decor, printre doi copaci…Dupa ce ne-am dezmeticit mi-a spus ca sunt paranormala. Soseaua era din nou goala, nici o masina nu mai era.
    Apoi vietile noastre nu s-au mai intersectat, dar dupa doi ani am aflat ca tipa intre timp murise. Si mi-am adus aminte de teoria expusa la inceputul comentariului…Probabil destinul ei era sa moara in acea zi iar eu i-am incurcat un plic planurile, cu puterea mea paranormala. yes unknw

    1. moamăăăă m-ai dat pe spate… no comment
     mâine iau macaraua aia care l-a nervoșat pe dg să mă ridic
     impresionant într-adevăr
     dar cu țara asta n-ai o paranormală ceva , da să fie ceva de bine vă rog dacă se poate

 1. Acum astept sa povestesti si tu cum a fost cu accidentul din Q, ca pozele le-am vazut, pe toate 5. Apropo, doamna din ultima poza e yy?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *