Gerul bobotezei

Gerul bobotezei *** Astă noapte, cel mai răcoare a fost in Harghita, -24 C, iar acum la Bucuresti sunt -10, si o s-o tot țină asa toată ziua.
Când au anunțat la știri acum 3-4 zile despre Vortex-ul polar, nu l-am crezut asa rău! A nins el in Grecia si în Sicilia !
Dar așa e iarna la urma urmei, numai nu stiu ce-or crede oamenii ăia din Grecia si sudul Italiei.
Acum îmi aduc aminte că in urmă cu 4 -5 ani ninsese in UAE/ Oman si copiii de acolo erau surprinși de-a dreptul.
Eu sunt surprins că încă sunt la putere incompetenții și șacalii.

23 de gânduri despre „Gerul bobotezei

  1. Incalzirea globala are fete nevazute.. iar Germania e impartita-n doua… pe aici pe la mine sunt 7 grade cu plus, dar ploua, am facut dimineata o tura cu bicicleta… si am venit murat..

   Daca ar ninge ar fi nasol pt ca legea germana ne obliga sa dam zapada din fata casei.. si chiar dupa acoperis daca e periculoasa..

    1. Eu am un parc mare chiar in fata casei.. deci spatiu cacalau sa depun zapada, in caz de… ceilalti sa se descurce… de fapt locatarul are obligatia numai a trotuarului nu si a carosabilului.

  1. Ce bunici, ca se intampla si la..pre-bunici! cum as fi io!
   Creierul se aliniaza cu fizicul mai greu asa, exista un delay care duce la dezastre. Bunaoara, acum fo 2 ani am vrut sa ii arat lui fiu-meu cum fac eu podul sarind cu picioarele spre perete apoi usor usor, lasam picioarele pe langa perete pana ajungeam in pod. Ei as! ce vorbesti Dom’le ! Cutremur, m-am pravalit si m-au durut toate fo saptamana! Eram absolut sigura ca pot sa fac asta cu usurinta. Doar ca nu incercamse de mai bine de 15 ani. Din fericire nu am afectata structura de rezistent a casei.

   Anul trecut mi-am luat un fotoliu din acela mare, stil balansoar; m-am bucurat asa de tare ca m-am aruncat cu toata bucuria, tonajul si entuziasmul asupra bietului fotoliu. In 2 sec triplu flikc-flack, habar nu am cand s-au intamplat atat de multe dar , din fericire, am revenit la pozitia bipeda inainte sa inteleg ceva. Nici sa ma sperii nu am avut timp!

     1. Eva
      Cât ai fost tu plecată cu plugușorul, Matrix m-a provocat la o H-aghesmuială pe bază de nepot viitor care mă va transforma în bunic, prin martie.
      Spun asta ca să știi si tu că vi se pregătește ceva smile

     2. Eva, vezi daca nu ai pisica?!? ai fi putut sa o inveti sa faca flick-flackuri, sau, ma rog, ai fi putut sa inveti tu de la ea cum se fac corect. laugh

     3. ho, sa fii un bunic iubit! si sa ai o nepoata sanatoasa si norocoasasmile

      pai chipintaci, am doua plecari in martie dar nu s-or nimeri fix atunci

     4. habar nu am de ce eram atat de sigură ca e fata! poate din motive de musulmanitza! si de potențiali încuscriri cu matricsismile

      Sa fie sanatoos! Dupa cele intamplate sunt sigura ca sunt mult mai vigilenti acumsmile
      Moama ce emotii de bunic tre sa ai smile

     5. mneah,
      nu știu cum s-a făcut, dar toată lumea a crezut la fel : că e fetiță!
      Da, vorba ta, asa i-am zis și eu fie- mii, după atăta scandal cred ca ăla o sa fie cel mai curat spital.
      mulțumesc de urări, si no worry, facem sedința de cenaclu când ești în localitate, parol,

   1. mișto ambele faze si hazlii, bine că nu ai avut nevoie de ghipsuri. ( faza a 2-a nu prea am înțeles-o, ai executat o rotație prin aer?)
    si de ce nu te-ai antrenat după aia până să poți face podul?
    antrenamentul mama înțelepciunii, sau nu? laugh

   2. tare ma bucur cind aud ca si voua, astora mai tineri, vi se intimpla din astea.
    La weekendul trecut am planuit cu o mica gasca sa mergem la cubanezi, asta e un restaurant in Düsseldorf cu muzica life si cu samba. Dimineata a trebuit sa duc pe scari niste lemne rezultate dintr-o modernizare. Pe scari a venit unu din spate si mi-a infipt un pumnal in omoplatul sting. Am cazut la pat, in loc de cubaneze am avut fridoneze… azi incep sa ma simt ceva mai bine…

    1. pe vremuri patinam destul de bine… nu de mult nepoata ma ia cu ea la patinaj… ma dau ici colo, tai gheata si…. cotu m-a durut trei luni, de abia il miscam..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.