24 de gânduri despre „fuga de acasă

 1. Pai, in China n-are cum sa fie, desi e mult galben in desen…in Grecia n-are cum sa fie, ca acolo nu-i doar o veliera pe mare si-o singura umbrela pe plaja…poate in Croatia?!? dar daca  ma iau dupa linia orizontului cred ca esti in costa rica, te-ai dus si tu in exil, penalule! 🙂  rofl

   1. Pai acolo eram cu ochelarii de citit, aici imi pusesem deja binoclul, ca m-am prins ca-i un peisaj la mare distantza. crazy

 2. Madagascar.
  Clar.
  Se vede după ….știu io după ce se videle….după ce se vede, scuzați mă pe mine….
  Scoate cartea.

     1. Eeei, ce DHL? considera ca imi pastrezi cartea pana voi reveni in tara, ca motiv de intalneala. Apropo, tu nu cumva locuiesti in Cosmopolis?

     2. Bravo ma, cartea mea a ajuns la talcioc.

      Gata, nu mai scriu nici o carte, nici cu tramvaie, cu nimic.

 3. Andu, acum te prinzi care-i faza nasoala cu comentariile???

  De exemplu, eu am comentat astazi prima la postarea asta, in mod normal comentariul meu trebuia sa ramana pe prima pozitie de sus, in vecii vecilor.  laugh, cu toate replicile aferente, care s-ar fi aliniat dedesubtul comentariului meu.

  Acum comentariul e pe undeva pe la mijloc, dar pentru cineva care intra sa citeasca asta e deja aiurea, ca el ia la citit de sus in jos si se intercaleaza deja mesajele dintre comentatori, si habar nu are nimeni care cum si cand a scris, ca sa inteleaga dialogul, stii ce zic?

  Aici trebuie sa faci ceva, daca vrei sa ai un blog activ la comentarii, daca nu, nu. Pui poze ca pe facebook.

 4. Cred ca Andu e la socrii, cu nefasta, e acolo in barcuta, daca mariti mult poza… vedeti.. e cu ochii mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *