Faultare la picioare

*** Cine are trei picioare? ***
Mare frăsuială mare în media și pe febe ocazionată de madame Cosette care a făcut un simplu gest de a se descălța pe sub masa ei de lucru în parlament.
Și ce dacă? False oripilări înfierează în cor un gest firesc în 99 la sută din locurile noastre de muncă. Aoleu că vine mirosul! Adică chiar să nu stii că nu miros toate picioarele si nu miros oricând. Eu peste tot pe unde am lucrat din America până în India, mă descălțam sub birou si la fel si ceilalți colegi. Ce atâta ipocrizie? În biroul firmei din Atlanta colegii mergeau desculți chiar si între birouri cu casca blue tooth în ureche vorbind la ședințele on line din mers. În multinaționalele din Middle East mai mult de jumătate se descalță la birou sau pe sub masă la ședințele din jurul mesei rotunde (mai rare acum) si unii chiar au papuci comozi sub birouri. Ăia care au sărit cu gura știu oare că un om normal nu are nici un miros al picioarelor? Spălarea corectă si ciorapii curați (purtați doar o dată) fac în așa fel încât să nu nu existe nici un disconfort în astfel de cazuri. Eu nu cred că a făcut ceva deplasat această doamnă ci doar aceia care s-au opărit ca din gură de șarpe că ”uite ce-a făcut doamna Cosette”. Poate ăia care au mai mult de două picioare în capul lor pătrat. Voi ce părere aveți?

54 de gânduri despre „Faultare la picioare

  1. Omg…sulfuros…
   Ce-avetz, dom’le..
   Va lua relaxarea pa nepregatite,n-avuratz timp de un mindfulness
   Ce-are cosette, e draguta… da nu ma puneti sa o identific..

  1. Ai bre…rautaciosu si discriminatoriu te mai afli…
   Neamtu ne ia in tarbaca direct..io tre sa ma duc maine la munca,vreau umpic de moral..fara printipuri, daca se poate!

   1. lasă Irinoush, tu nu știi vorba aia veche, câinii latră caravana trece?
    după ce se limpezește mâine dimineață o să sune singur la 89 89 89 …

     1. Descult, de Zaharia Stancu. Felicitari. Bravo! Gentelmenul e gentelmen si-n sant. Am vazut la Opera din Viena unii in maieu si slapi, da cu palarie! Ca caracterul conteaza!
      Picioarele put pt ca-s infipte-n cur!

 1. Soldate rus, soldate rus,Te-ai înălţat acolo susCă liberaşi popoareleSau fiindcă-ţi put picioarele?

 2. Dati-mi, dati-mi strada-ngustaUnde gustaOmul viata mai din plinCu trasuri, femei cochetesi cu feteIncaltate cel putin!

     1. jocuri de cuvinte de nea manivelă, spor la explorat propriile genitale și anale

 3. Cam multe faulturi pe-aicea. Arbitrul ce face, doarme?!?     Huoooo!!!   Ați uitat regula de bază:   „Ai, n-ai mingea, dai la poartă!”

  1. Păi arbitrii sunt cititorii.
   Sigur că tragi la poartă și dacă nu ai minge, mai ales atunci, sau dacă ești high

 4. Andu yy… 

  nesimtirea ta e cit casa, atunci cind califici o postare absolut nevinovata, voit constructiva, fara nici o intentie de atac la persoana, drept sulfuroasa, te descalifici la puterea treia.

  Mai mult, nici inteligenta nu te da afara din casa, si fara sa pricepi niste giumbuslucuri, le pui pe zeama „high”, ca asa iti sta tie bine… nivelu tau e Ana are mere.

  Frustrarea ta imi aduce mainte de Cio Cio San si Pinkerton.

   

  1. Vorbeste ranchiuna din tine. Si doar ce zisesi mai daunezi ca fiecare e liber la pareri proprii. Dar te crizezi pe pielea ta. Mistourile de autobaza, golanesti, arata “tabula rasa” cu care defilezi. Si daca nu inghiti ce zic eu aici, de ce tot intri sa zgarmani ca gaina?

 5. Din ciclul „prost să fii, noroc că ești!” Veorika, angajată la ferma dinozaurilor, BNR, consilier pe probleme de strategie!!!

   1. Păi, chiar este o farsă, pe care ne-o fac 9 fosilele de la BNR, și cu Isărescu zece. Proasta proștilor, ingineră ratată, care nici măcar aria cercului nu o știe, acum dă consultanță pe strategia adoptării euro la banca națională. E o farsă în care trăim toți.

    1. doamna Luminitza, să știț și matale că aria e aia unde se bate grîu’ cu caii care se-nvîrtește în cerc, bine?

     1. Tot ar fi bine daca ar sti-o si p-aia…eu am paralizat!
      Da mi se pare mie, sau rares bogdan e o sosoaca mai light,ashea?
      Mai pa finutz,cum canta pe la mama pe strada,ceva cu guci si armani pa care sa sparge banii

     2. spre Irinoush,
      Rareș era o șoșoacă de dinaintea șoșoacei.
      Așa cum zici, mai cu ștaif și batistuță, dar tot șoșocește cum trebuie

     1. Am și eu o întrebare pentru vasileștii de la BNR: Angajați persoane pentru deschis uși, dar pentru închis ușile nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *