Dez-gringolada face acolada

****** Dez-gringolada face acolada ******
Așa o bezmeticeală, la nivel de țară, în a organiza o treabă, în cazul ăsta este vorba despre învățământ, mai exact despre începerea cursurilor, nu s-a mai văzut pe pământul țării noastre de pe vremea gepizilor și avarilor. Nu au știut sa cumpere tablete, nu au știut cum sa dea măști – sau sa nu dea si gata- tuturor elevilor, nu au știut sa ajute la a avea semnal internet în orice scoală, nu au putut să remedieze problemele școlilor rurale, nu au știut nici unde le e fundul.
Dar apar pe sticlă si dezbat, si dezbat, si dezbat, de ți se scorojesc urechile si neuronii dacă stai să-i asculți.Asa la talk show oricine pare să știe to-tot-tot. Dar de fapt sunt niște tocători de frunze.
Cum de avem astfel de oameni la noi in țară?
Cum ajung ăstia in functii daca au IQ cât o râmă?

36 de gânduri despre „Dez-gringolada face acolada

 1. Si te-ai gandit tu sa ne dez-degrigoladanesti cu un desen, asheaa

  Ia cere tu de la andrei un shtok de poze si posteaza-le, ca sa nu faci vreo tendinita de la chinuit mouse-ul..

  Despre subiect eu nu mai pot sa vorbesc..il traiesc zi de zi din mai multe puncte de vedere decat va puteti imagina…

  1. Deci tu crezi ca subiectul arata ca un picior de plai crazy
   Nu face nici cat un colt de paine uscTa dash
   La tine vine lumea pt adeverinte? Ei, atunci e grav

     1. Se alege/s-a ales deja praful nu doar de Învățămînt, dar și de Sănătate, Justiție, Administrație, de tot statul român, de țară și implicit de noi…
      Cînd îi văd acuma cît se strofoacă să se aleagă iar, disperați să mai poată dormi în posturi călduțe și să fure încă cîțiva ani, mi-e o silă imensă… și de moacele lor infecte de pe afișele lipite peste tot…

     2. Lui Caragiale

      Cu greu îmi vine să aștern
      Un adevăr ce nu-l suport:
      Ca tocmai tu să fii cel mort,
      Iar Cațavencu cel etern…

      Păstorel

    1. O sa spuneti ca sunt rea…avem solicitari de la parinti pt vaccinarea hpv, formulate simplu esential era sa se inteleaga ideea..primele(si din proprie initiativa) au venit de la parinti cu 8 clase,unul din ei tata singur..printre altii ai urmat d-na functionar public proaspat absolvent de romano-americana si d-na profesoara, mai veche ,pa idd…au reprodus fara nici un stress formularile umpic cam schioape ale precedentilor,ca nu aveam timp sa dictez si ca sa..nu mai spui ca nu-i frumos!
     Imi amintesc ca d-na profesoara, la copilul mai mare pe care il are, ne spunea ca lasa la aprecierea lui prezentarea la medic si administrarea medicatiei..vorbim de un copil de aprox 7 ani..

  1. Va fuuoarte multumim,musca de pe caciula mea va transmite salutari cordiale!

   De cate ori ma ia jalea ca ii e frig noaptea feciorului ( ca aia cica prefera frigul), sau ca nu pun mana sa faca si ei un bors la cantina (niste inculti!), mi- amintesc cum era pe vremea studentiei mele si ma calmez. Astia micii sunt niste mici printzisori.
   Nu se plange ca nici nu are motive, dar daca a mentionat ca e frig noaptea, gata, butonul de panica se face rosu la mine. M- apuc sa cetesc despre sindromul cuibului parasit poate se lipeste vreun sfat de mine.
   Cum sa nu moara closca, gen.

   1. ”butonul de panica se face rosu la mine. M- apuc sa cetesc despre sindromul cuibului părăsit poate se lipește vreun sfat de mine”

    Dar musca de la începutul spiciului tău cum se face? tot roșie?

    1. Pai ca raspuns la Lumi care a fost „suptila”, cica pt mamele de studenti, se stiu ele 😄. Io cand am numarat, mi – a iesit doar una cu progenitura lansata recent in lumea cunoasterii academice. Daca mai sunt, fetelor, ziceti ceva, repede pana nu va suflu premiul de „mamadestudentinanul1crizatasipanicata”

  2. Deci video asta e genial Lumi draga!Multumesc!! Am ras cu lacrimi si mi-am adus aminte de vremurile frumoase din studentie, cand ne dispareau si noua diverse, chiar si din vestiarul spitalului rofl rofl rofl

  1. Vai, dar ce incult pot să fiu… și eu mă întrebam ce naiba e jerusalema ?!
   O fi limba vorbită la Jerusalem ? – gen braziliana, președintele Norvegiei.
   M-am lămurit întrucîtva, dar nu cred că pierdusem nimic.

   PS. Un coleg fredona într-o vreme Oh, djadja, și, la fel, eu nu pricepeam ce e aia.
   Cum ratez mereu chestiile esențiale… clar nu trăiesc în lumea asta…

   1. Cre ca io eram vizata de intrebare…nu, ca refuza motanu sa mai stea in brate… cica sa invat hora lu tractoru ca jerusalema e compromisa si nu face cinste patriotismului meu..iaca…

 2. Mie, dupa ce a aparut nebunia cu Jerusalema, si am vazut si de unde a plecat si unde s-a raspandit, improvizatii peste original, in fine , am ramas la asta, mi se pare cea mai misto, pentru europeni:

   1. De la asta mi s-a luat si mie…si de la firea lu pandele…aproape ca nu mai am putere sa mai functionez..
    Normal ca nu pierdeai nimic, andrei!

 3. din cutia cu vechituri:

  La o bancă vine un bătrânel care cere un credit.
  Angajatul îl întreabă câți ani are.
  – 85 de ani, răspunde senin bătrânelul
  . – Știți, la această vârstă aveți nevoie de cineva care să garanteze că veți achita împrumutul, îi explică funcționarul
  – A, nici o problemă ,zice omul, vin cu tata!
  Blocat, funcționarul exclamă:
  – Cu tata? cum așa ? Dar câți ani are?
  – 110. Haideți, vă rog, insistă bătrânelul. Știți, avem nevoie de bani pentru nunta bunicului. Din ce în ce mai uimit, angajatul băncii întreabă:
  – Dar câți ani are bunicul dumneavoastră?
  – 140.
  – 140?!… strigă funcționarul. Și la vârsta asta mai vrea să se însoare?
  – Ei, nu prea vrea el, dar îl forțează părinții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.