De unde importăm noroi?

De unde importăm noroi? *** De aseară de când dna PM , ne-a anunțat că ei si Dragnea au scos țara din noroi cu PNDL (programul naț de dezv locală), am intrat practic in fibrilație și am avut chiar si un atac de panică că nu mai avem noroi în țară. M-am întâlnit și cu niște vecini și erau și ei abătuți si unii chiar își smulgeau penele din cap că nu au fost anunțați din timp, ca la cutremur de exemplu, să-și facă și ei niște rezerve negre de noroi pentru zilele albe care vor urma, că hârtie igienică deja și-ai luat, ca să aibă dacă câștigă ăștia iar alegerile. Acum, pe bune, să rămâi tu ditamai țara democratică fără picătură de noroi e chiar strigător la cer. Ce-o să facă porcii, în afară de afaceri cu statul? Si copiii unde se vor mai murdări si ei un pic ca să aibă reclamele la detergenți ce să ridice în slăvi? Unde ne mai murdărim noi mașinile și cum o să ajungă muritori de foame spălătorii de mașini? O să facă ăștia răscoală că nu mai au mașini murdare de noroi. PNDL 1 si PNDL2 au curățat țara de noroi si au făcut-o lună și acum toată lumea se întreabă extaziată cum de au avut atâta tenacitate si energie bravii noștri conducători și de la centru si de la locale, fi le-ar țărâna ușoară , noroiul ușor, și cum trebuie noi acum să-i sărbătorim si slăvim de-a pururea și-n vecii vecilor amin. O să trebuiască să importăm ceva noroi ca să nu se piardă tradiția strămoșească de împotmolire a vehiculelor pe drumurile dintre sate, sau o să trebuiască să sporim vigilența si numărul polițiștilor si jandarmilor pentru că o să apară contrabanda cu noroi, de aceea au mărit si bugetul MAI. Ce mai, o grămadă de neajunsuri o să producă lipsa asta de noroi și până ne vom obișnui cu noua stare de ne-noro(c)ire nu avem decât să înghițim în sec și să răbdăm minciunele prăjite . Ce nu înțeleg eu este de ce s-a schițat deja PNDL 3 dacă tot am scos țara din noroaie?

Voi cum vă acomodați cu noua curățenie din țară? Nu v-a luat prin surprindere?

25 de gânduri despre „De unde importăm noroi?

 1. Veorika de fapt a vrut să zică:. „Frunză verde mărăcine, sunt mai proastă decât mine!” dar i-a greșit consiliera de comunicare,Anca Alexandrescu, fosta dan andronic, textul.

 2. Pe mine m-a surprins rau; am vrut sa merg la țara la cimitir si, in ciuda avertismentelor unor vecini ca nu se poate intra de noroi, am zis ca nah, doua zile cu soare or fi zvântat. Nici vorba, era de juma de metru adancime: moale, mustos , numai bun de luat in pantofi.
  Locul avea la intrare beton, trotuarul era asfaltat doar ca s-a hotarat primăria locala sa bage canalizare ( da, cred ca si la cimitir, baga in tot satul)- au inceput lucrarile prin noiembrie si s-au oprit dupa ce au blocat satul – undeva prin ianuarie. In acest timp au fost sparte toate trotuarele si aleile de intrare in curte. Normal ca ce au spart era facut de proprietarii caselor, nu de primarie- iar satul arata foarte bine. Unii si-au pus flori sau copaci intre trotuar si gard..Acum arata de parca au trecut buldozere extraterestre,numai mormane de noroi, mizerie cat cuprinde..masinile lăsate in strada in curte nu mai au cum s intre ca nu mai au podisti). Au ramas parcate pe strada buldozere, tevi imense, conducte- din care mai dispar ( nu buldozerele , ele încă nu) , mai face omul un jgheab la porci.
  Ar fi fost frumos sa fie canalizare in sat – doar ca nu iarna si nu in 10 ani. Iti trece orice dorinta de progres dupa asa nebunie

   1. aha, așa deci, cred că veorica rodica trombonica nu a fost informată, că imediat ar fi luat măsuri să dispară tot noroiul de acolo, că doar ea nu minte, ce mama nabilii crazy

  1. la fel de adevarat e ca am rezervat deja sa ma duc la Mangalia sa ma dau cu namol.. dar acum ca nu mai exista nu stiu ce sa fac,

  2. așa fac românii adevărați, cum să facă altcineva investiții acolo?,
   ei localnicii tre să facă mica ciupeală, dacă vin nemții s-a zis cu bișnițăreala

 3. acum cativa ani, eldevina voia sa porneasca o afacere, sa exporte parf! avem atat praf in tara asta ca am vrea sa il dam si gratis. In Bucuresti, cu atatea santiere „in lucru”  pentru multi ani, nu s eva termian niciodata praful.

  Putem sa adaugam si noroi pe lista de produse

 4. mă uit la voi și mă crucesc…
  oameni cu facultăți, cu doctorate, cu joburi prin corporații…da’ uneori…
  păi cu ce-a greșit femeia veorica, aud?
  păi noroiul e problema lu’ românica? p’ăla l-a rezolvat liviu…
  glodul, tovarăși, glodul e marele bai!
  păi ce, se zice înnoroiat? înglodat se zice, vă spune moldoveanu’!
  înglodați în datorii
  înglodați în nemuncă și nesimțire, ăștia suntem ca popor!
  înglodați în nesimțire și mîrlănie…
  aș mai zice da’ mă enervez prea tare…

  1. Înglodați până la gât suntem. Că o fi în noroi, că o fi în nevoi, că o fi în datorii bancare sau în relații
   toxice…asta e o stare de neputință din care ar cam trebui să ne trezim, că borfașii nu vor pleca de bunăvoie de la butoane.

   1. luminița
    singura cale e să ieșim noi la vot mai mulți decât ei, că ei mai mulți 3 milioane nu-s
    Când of cu votul o să ies si o să pun afise pe garduri

  1. Pai cum, ca deja 180 de km de autostrada s-au finalizat in decembrie, altfel il dadea Veorika afara pe ministrul transporturilor, imediat, ca asa a promis, vai de capul ei de proasta draknelui!

 5. Mai, oameni buni, cand ma gandesc ce bresha imensa au facut habarnistii astia penali de la PSDALDE in toate sectoarele societatii, si nimeni din opozitie nu are cum sa si-o revendice…astia de la PSDALDE de fapt au facut praf toata constructia constitutionala a statului roman, si nimeni nu li se opune cu o fortza cel putin egala, ca sa nu mai spun de serviciile de securitate interna, care ar fi trebuit demult sa ii anihileze pentru subminarea statului de drept. Incredibil. Chiar si magistratii asista la masacrarea legilor, fara sa se opuna, decat sporadic, fara efect. Ce se intampla de fapt? Aceasta stare nu e de rezolvat in strada, cred eu.

   1. Hai mai lasa-ma si tu cu ” mergeti la vot”, ca toti trollii platiti de mafia asta PSDALDE cu acest text vin pe toate forumurile, „daca nu ati fost la vot, asa s-a stabilit la vot”,
    normal ca trebuie mers la vot, dar acum trebuie ceva mai mult, implicarea magistratilor, cand ei vad cum macelaresc astia toate legile, si dau OUG-uri pentru orice penal care s-a simtit deranjat de sentinta definitiva, ca vezi doamne completurile de cinci, de trei…astia, magistratii, de ce nu se revolta? ca ar avea argumentele la ei?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *