Cum să avem cele mai frumoase ouă de Paște in 6 pași simpli

Cum să avem cele mai frumoase ouă de Paște in 6 pași simpli*** Am bifat moș Nicolae, am bifat Crăciunul, peste 2 zile bifăm doo mii nouășpe si vine Pașteleeeeee.
Păi cum ne pregătim noi de Paște? Mai întâi vreo trei vagoane de mâncare, băutură și dulciurele. Dar apoi cu mare atenție pregătim vedeta sărbătorii de Paște : ouăle roșii de mai multe culori pictate cu flori sau alte peisaje. Dacă avem parte online de sfaturi cum să ne tundem mustața dacă plouă sau cum să ne coafăm când naștem, de ce nu am avea sfaturi despre cum să avem ouă frumoase de Paște. Iată, în 6 pași simpli, cele mai potrivite sfaturi despre cum să faci rost de ouă vopsite:
1) Prima sursă este mama. Ea sigur face ouă roșii si o să fie bucuroasă să ne dea si de data asta, să trecem cu bine peste delicioasele momente pascale. Dacă nu este disponibilă din motive obiective, vorbim cu alte mame din vecini. Găsim noi una mai mămoasă.
2) Avem o colegă la birou care se tot laudă cu preparatele ei excepționale, si atunci licităm o probă, care de exemplu ar putea fi ouă roșii.
3) Putem să le colorăm cu ruj de buze, care nu e toxic din punct de vedere alimentar și se găsesc în comerț din plin toate nuanțele curcubeului.
6) Cumpărăm de la supermarket ouă gata vopsite si chiar si pictate cu flori si motive geometrice, sarcina noastră se reducându-se doar la a le aranja artistic in bolul cu ouă, având mare grijă si de unghiul de iluminat care pune în valoare culorile si picturile.

Șef ZZ Pot, poftă bună laugh

22 de gânduri despre „Cum să avem cele mai frumoase ouă de Paște in 6 pași simpli

  1. țesătura întrețesută a jnapanilor si jnăpăneilor ( cu j) dintre politic si ”afaceristi”
   cu naiba să crezi că se mai poate scăpa de armătura asta fortificată asa de solid ?”!
   never
   sclavii captivi în libertate cum zicea in art. ăla de pe contributors

 1. he , era să-mi plezneazcă vezica jubiliară laugh

  nu ai cumva bancul ăla lung cu El la judecătorie pentru ea folosea gresit ( ca aici) cuvintele si-l făacea pe el prost

  el- uite ce duet frumos
  ea- ba nu e duet, se zice duel…

  si judecătorul zice ca el ar fi aruncat-o pe geam mai devreme

  1. de la acest megaloman care avea arsuri pe sarcofag, cu fratele soră la un spital, o primitivă ilustră relaxativa … laugh mama lui Gorki de Tolstoievski

   1. Caragiu s-a concentrat sa invete acest rol, dar idioata de veorika, lasata sa vorbeasca liber, ar interpreta magistral propriul ei monolog de proasta, fara scenarist si fara sufleor, proasta proastelor, care e ea proasta. good

   1. Ma tot inec de la titlu-primul motiv; pe urma pt ca am ras la clip; pe urma pt ca am scris amandoi in acelasi minut si pe urma pt ca m-am gandit la aceleasi lucruri cu lumi si cu tine! Baetii mei faceau misto cu clipul ala cu duelul da nu-l mai stiu!

 2. dap
  așa e
  proasta proastelor, care e ea proastă, fără sufleor, cu toate neamurile lor, mulguța, udreauța, alinuța care toate scapă de pușcăriuța … tra la la la și mu mu mu

  1. putem aborda si optica Kabul/Karachi, gafgakistan, dar oftica mare la noi vine de la cantitatea mare de prosti liberi si liberați. acolo măcar mai sunt unii care îi scurtează din când în când îi prind pe ăia care mint si înșeală

   1. Dar ne compensam traind in gradina maicii domnului! Și mai vraț?
    Proasta satului din capul statului vine la pachet… fericiti cei saraci cu duhul! Da, stiu ca sensul primar e altul dar la noi asta s-a impamantenit, cu asta defilam!
    Bine ca pot intra linistita-n 2019, stiind ca ouale vor fi vopsite regulamentar! Cioara si leopardu…zic sa le facem brand de tara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *