Colaci radioactivi

*** A dezintegra-dezintegrare ***
În România au început să umble liber câinii cu colaci radioactivi în coadă. Si așa a început să se dezintegreze tot ce iradiază în jurul lor. Sau poate nu sunt câini ci șacali. Toată lumea urlă liber despre ce vrea fiecare. Vacciniștii se vaccinează în liniște în timp ce anti-vacciniștii, de două ori mai mulți, urlă ca din gură de șoșoancă că libertatea și oculta. În timpul ăsta spitalele s-au umplut si chiar și cimitirele. Ăia de sus se bat exact ca brontozaurii pe halca de putere ce ar putea fi smulsă din ghearele celorlalți, fără nici o tresărire față de poporul pe care ar trebui să-l diriguiască spre un trai mai bun și mai demn.
Există pe internet mai multe filme documentare făcute sub îndrumarea savanților, despre sfârșitul Universului, cu mai multe ipoteze despre cum ar putea fi acesta. Spre exemplu o variantă ar fi că vine o radiație neagră, așa cam ca un nor de praf, care înghite tot ce-i stă în cale și distruge toate legăturile atomice, astfel încât toată materia se desface în praf de electroni si neutrini ce vor pluti la infinit printr-un loc rece si întunecat fără nimic altceva decât liniștea eternă. Ce se întâmplă acum în țară cam seamănă cu această predicție apocaliptică.
Pun la primul comentariu linkul către acest film de 46 de minute, precizând că secvența despre care am amintit este intre minutele 27 si 29.
Voi cum simțiți toată nebunia asta ?

6 gânduri despre „Colaci radioactivi

 1. Nu ti-aam zis ca mi dai vertiiiij???

  Nu se termina si nu incepe nimic, e doar miscare, transformare perpetua…innebunesc… capul meu nu duce…

  Ma intorc la eminescu…cum s-o stinge, totul piere…mie- mi ajunge…

   

 2. Am vazut un documentar asemanator sambata seara pe discovery. Erau propuse 3 variante: distrugerea prin transformarea intr-o gaura neagra; explozia unei supernove sau dilatarea pana la un maxim de unde incepe o micsorare accelerata pana la implozie.  Eu rezonez cu ultima varianta..tot tragem coarda pana se rupe si ne plezneste de nu ne vedem.

  Tot in emisiunea asta era vorba si despre universurile paralele/multivers (fascinatia mea din copilarie). As vrea sa emigrez intr-unul dintre universurile astea, dar mi-e sa nu nimeresc si mai rau blum

  1. Da, nu poți să știi unde ajungi, ar fi bine mai întâi un tur prin celelalte universuri si apoi vedem ce si cum.
   Dar noi nu putem să re-creăm condițiile inițiale ale apariției unui univers și se pare că ar fi ”alții” care pot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *