Ciulama cu aripioare de pui aurite

Zilele trecute a fost o știre despre un restaurant din New York care servește aripioare de pui pudrate cu praf de aur comestibil. Și e aglomerație mare.
Cred că pesediștii care au vorbit ieri si azi despre ”fasciștii” din Piața Victoriei, adică despre #rezist, au o sursă ascunsă de astfel de aripioare servite de partid spre molcoma lor îmbuibare cu osânză distilată din bugetul țării. Simțind acești pesedei adierea unui cutremur politic care să le sufle cu puscărie, nu cu aur, mâncărica lor cea de toate zilele, se opun ”cu tărie” tuturor celor care nu-s ca ei, care nu gândesc ca ei, care nu-s pesedei, și-i acuză de tot felul de acțiuni fantasmagorice de destabilizare. De destabilizare a tihnitului lor trai pe vătrai bazat pe furăciuni. Au scos de la naftalină vehiul limbaj de lemn comunist : ”* strâns uniți în jurul conducătorului iubit ( care le dă acces la puii de aur), noi credem cu tărie în nevinovăția * …”
În disperarea lor a-și pierde mânăriile întrețesute cu atâta migală de cănd au luat 3 milioane de voturi, au început să tragă palme în cap întregului popor care nu a votat cu ei, că poate-poate o să-i pună la colț să stea liniștiți, fără să țină cont de exemplu, că pentru Președinte au votat de două ori mai mulți cetățeni. Această imagine aduce cu aceea unui câine care te latră isteric la gard pe toată distanța parcurgerii spațiului ăla, despre care el crede că e al lui, si că trebuie atacat orice intrus care ar putea să-l lase fără aripioarele pudrate cu aur.

14 gânduri despre „Ciulama cu aripioare de pui aurite

 1. Tre să recunosc că e un comentariu care m-a dat pe spate.
  Sincer , nu mă așteptam de la domnu Andu la o așa profunzime a reliefării adevărului răstignit de hoardele pesediste, o așa ascuțită întruchipare a spiritului revoluționar al dreptății ce lupta pentru triumf.
  Deci blogul asta se transforma încet dar tiptil și pe nevăzute in portdrapel al societății civile cea veșnic deținătoare de dreptate.
  Bravo maestre !
  Acu ajuta-ma să mă ridic de unde am căzut când m-ai dat pe spate.

  1. esti suparacios.
   eu cad de-mi rup coastele, imi julesc coatele, nu alta, si tu ma caricaturizezi.
   nu mai comentez la tine pe blog.
   va las in ignoranta si intunericeala.
   am zis.

    1. cu pigment jilav sau pigment de gherla
     gherla do brasil firește, că e si acolo o gherlă, da” nu si o belină

 2. Pai tocmai acum, cand voiam si io sa comand o portie de ceva suflat cu praf de aur 🙂  no

  Dar, apropo,  ceva cu praf de catuse, pentru infractorul nostru preferat, draknea, aveti in meniu? platesc cash cu cardul.

  1. sau card cu cashu?
   ca-n bancu cu blondele : fată,cum se zice corect : Iran sau Iraq ?
   cealaltă întreabă : la ce?

 3. am avut un coleg de facultate din Nigeria care nu prea vorbea bine românește și când nu înțelegea ceva, sau nu-i plăcea ceva, zicea mirat: popsim???

  asa am făcut eu când am auzit că gabriel oprea a revenit în politică!
  vorbeam prin casa : popsim? popsim?
  si m-am dus în camera mea specială de spart farfurii
  gata capu la cutie ! parol

  1. …si oprea si ponta stau la cotitura, le miroase a starv…din pacate nu exista un lider care sa coaguleze opozitia politica la dementza asta, si nici protestele celor care ies in strada nu au un lider.Pana la urma, cred ca serviciile de securitate ar trebui sa intervina, pentru ca prin declaratiile recente draknea a declarat razboi ordinii statale si constitutionale, iar pentru asta ar fi trebuit saltat de urgentza.

   Like from Andu YY blum

   1
   1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *