Circul kluțky

**** Circul Kluțky ****
+ Subiectul săptămânii +
Despre vita însemnată cu cerneală nu vreau să scriu.
Despre gerul prin care merg bucureștenii pe jos pentru că STB nu vreau să scriu.
Despre fiarele ucigașe cu forme de tunuri adunate la estul țării din est nu vreau să scriu.
Despre cum niște jmeckeri cu ochi albaștri si jnapani au făcut scumpiri, de mai bine stai afară decât în casă, tot așa nu vreau să scriu.
Deci nu avem subiect pe sătămâna asta.
Voi ce comentarii aveți?

36 de gânduri despre „Circul kluțky

 1. Flori, fete, filme sau baieti.

  As incepe prin a va recomanda un serial( serie scurta, Netflix) care mi- a placut mult: After Live cu Ricky Gervaise.

  Voi ce ati mai vazut/citit si merita?

  1. Citesc in prezent ”Să nu greșești” /Lee Child si un film din seria lui Jason Bourne după cărțile lui R Ludlum. Conțin inteligență și alungă plictiseala.

 2. Bine v-am regăsit şi scuzați absența.

  Vă doresc tuturor un an mai bun, deşi nici eu nu sunt prea optimistă.

  Am avut un sfârşit de an greu, maică-mea a mai avut o intervenție  (implantare proteză pt anevrism abdominal). Din fericire e ok, şi-a revenit.

  Eu sunt binişor, am stagiu de nefrologie pediatrică, sunt o mulțime de copilaşi cu probleme de care mi se rupe sufletul 😢 atâtea sindroame genetice, cazuri rare..am văzut în 2 săptămâni mult mai multe decât în toți anii de până acum. În rest omicronul face ravagii, avem 6 copii în aripa covid (+30 adulți). La infecțioase şi la sala polivalentă de la facultate e şi acolo plin. Haos peste tot, încercăm să supraviețuim.

  Vă îmbrățişez virtual pe toți! ❤

  1. Bine ai venit ametist,
   Mulțumim pentru urări și-ți dorim și noi la fel, cu ceva optimism bazat pe faptul că lumea medicală crede că omicron ar putea fi ultimul val.
   Sănătate mamei

  2. Salutare, ame, mama mea, la 82, e intreaga anatomic si functional, eu mai tot scot cate o bucatica din mine, nu stiu pana cand..
   Sa fie sanatoasa mama ta si tu, asa fragila si rezistenta, delicata si puternica, sa ai grija de tine ca nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci! Stiu cat de absurd si de frustrant e sistemul de sanatate, cateodata am impresia ca e creat pt cei carora , cum se mai spune, li se falfaie..

  3. @ame, sănătate mamei;
   fie-mea a făcut covidel (ca toți ai case, mai puțin eu; Astra zeneca a fost super) și după 8 zile de tratament a ajuns la spital (marți) cu stare subfebrilă; în ziua internării am ascultat la radio niște povești horror cu miocardite și/sau infecții multisitemice la micuți…
   și tocmai cu cîteva zile înaintea demarării procesului de vaccinare la 5-12 ani!
   vedem mîine dacă o externează…

 3. Tare ciudat e pluginul asta pentru comentarii …am vrut să răspund la un comentariu și am răspuns la altul plus că nu tot timpul pot scrie in căsuța de mesaje

 4. Cum e aia cu ”1 milion de facturi greșite”?
  Adică umflate de 10 ori sau mai mult decât plătea omul ăla în mod normal.
  In jos nu ar greși ferit-a sfântul.

  1. Si cand apare un consum de nspe mii de ori mai mare la un consumator a caruie medie o stii, chiar nu se impune automat o re/verificare??
   Asa, pt reputatia ta de megafirma??
   Nu mai pot sa scriu, nu mai pot..

  1. Era o vorbă care lua în râs ceva care era prost făcut, dar se susținea că ar fi ceva excepțional, ce ai făcut dom.le aici panarama/prostia asta, parcă ai fi la circul Kluțky.
   Circul ăsta ar fi prezentat o trupă de pitici cu niste indivizi normali si se susținea ca erau cei mai mari pitici din lume. Sau zebra neagră cu dungi albe si cea albă cu dungi negre. sau șarpele cu pene, o zi zboară o zi nu zboară, azi e ziua în care nu zboară, și tot așa.

 5. Un proprietar de oi se plânge unui amic:
  – Auzi eu nici în ziua de azi nu știu exact câte oi am.
  – Cum așa, pune-i pe ciobani să le numere.
  – I-am pus, dar au adormit.

 6. Mulțumesc tuturor pentru primirea călduroasă!
  @ Irinusha: mulțumesc pentru cuvintele tale frumoase, atâta bunătate iese din ele, încât comentariile mă emoționează nespus de fiecare dată! Multă multă sănătate mamei tale, ție şi întregii familii, să străbați cu succes anevoioasele căi ale sistemului atât de bine cunoscut şi să ai parte de câte o mică bucurie în fiecare zi! Te îmbrățişez! 😘 ❤
  @Costicam: mulțumesc de urări! Între timp am aflat că au fost externate fetele, multă sănătate şi cât mai puține întâmplări neplăcute! Pupăm musulmănica 😘

  Tuturor care mai citiți pe aici sănătate şi să auzim numai de bine!
  And the last but not least, the one and only Andu: până la urmă te-ai reunit cu YY? Dacă ai mai scris despre asta şi nu am văzut, mă scuzi.

  1. Salve ametist,
   ne-am reunit pentru 1 lună acum ceva timp la singapore, după oo mulțime de peripeții în calea amândorura. Acum așteptăm să treacă omicronu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *