Ce pregătiri facem de Mărțișor?

*** *** Cum ne pregătim de Mărțișor? *** ***
Un Copil : Eu de mărțișor ii duc la doamna învățătoare un buchet de flori lalele și un mărțișor și un telefon mobil ca mi-a zis mama sa-I dau. Asa vorbea un copil cu alt copil într-o stația de autobuz.
Un el :Eu de mărțișor ii dau iubitei mele un sutien si chiloței roșii și un inel cu diamant plus o sticla de șampanie acasă la o masa surpriza pe care i-o fac eu cu mâncare spaghetti si înghețată de la catering si o aștept sa vina de la munca. (În mașina vecină la coadă, cu geamul deschis la stop unde se așteaptă 5 semafoare)
O ea : eu ii dau iubitului meu de mărțișor o matura noua si o trusa cu bureți noi de spălat vasele. Si un pupic dulce. Sa spele si el vasele, nu numai mama mea!( In MCDNLD vorbind tare la mobil)
Un alt el : Eu o duc în excursie la Atena pe Acropole si acolo o cer de nevasta. Mi-am luat si o inima in dinți cu inele de aur cu diamante.( doi tipi vorbind In stația de metrou Pipera)
O alta ea: Eu abia aștept sa mă ceara de nevasta si o să-i cer cardul si sa-i dau o și veste buna lui maica-mea.( La supermarket la coadă la casă 2 tipe )

Ce, e prea devreme sa vorbim despre mărțișor? Ba nu este prea devreme , toate astea cer timp si organizare, asa ca hai sa ne apucam de treaba sa facem planuri.
Despre cum ne pregătim de Crăciun și Anul Nou vom vorbi, evident, in mai, ca vorba aia vor mai fi pe vremea aia încă vreo 7 luni pana la sărbătorile de iarna si trebuie sa avem timp sa le pregătim cum se cuvine, cu șampanie si cazare la munte la zăpadă cu Moșu care vine la hotel cu reni si cu daruri. Avem timp oricum.
Hai cu Mărțișorul, voi ce planuri aveți?

42 de gânduri despre „Ce pregătiri facem de Mărțișor?

  1. eh, partial si eu, dar YY a invatat repede, si mai am in tara neamuri, ca nu se dau numai la iubite … pardon
   dar oricum tu esti fata, mai mult pt baieti e pregateala respectiva

     1. ai văzut? si mai are și salar în ea
      păi dacă o fi salar de bugetar ce-ți trebuie reni?

  1. Depinde de cati reni avea Mosul. Ca daca mai avea decat doi si pe astia ii facusera tiganii din Ciurea la protzap…reiese ca Mosul a ramas in pana prostului, scz si sorry.

   1. chiar si așa, cu mai multe pene din astea putea să zboare si să-și facă datoria de Moș.
    Problema e :la ăia de i-a mâncat renii le mai dă cadouri? wacko

 1. Special pentru Costica, si nu numai, dar el s-a auto-deconspirat ca l-a votat pe Paleologu, un motiv in plus:

  admin :Mai jos videoclip cu Dinescu si prezidențiabilul Paleologu

 2. Stimate Admin, va rog sa remediati greseala mea de eroare cu clipul cu varza, in loc de clipul cu fasolea, cu aprecieri si respect macsim!

  1. Hahaha, dar de ce vinzi ieftin, n-ai vazut cu ce pret s-a vandut banana aia lipita cu scotch?
   La un asa tablou cu ardei iuti ma bag. Licitam?

   1. De la mine se vede si scotch-ul, subtire si transparent. Altfel nu stateau pe tablou, tabloul fiind agatzat de perete, ca asa-i la ecspozitie.

   1. Andule, sunt abonata la canalul asta, are tipa niste retete fabuloase. Pe asta cu friptura de varza inca nu am incercat-o, dar o fac cat de repede.
    Dar ce facem cu ardeii tai, vad ca nu liciteaza nimeni. Parca vad ca ii adjudec eu la un leu, hihihi!

    1. luminițo,
     ardeii ăștia ție ți-i dau cadou, că tot e vorba de cadouri. smile

     DHL ?

     si mai ai si cartea lui neamțu țiganu la mine, care te așteaptă cuminte în raft la București.

     1. ți-am zis la timpul ei despre cartea lui N Țiganu, dar era de fapt cam acum câțiva ani, sau poate ai crezut că e o glumă ceva,
      cartea cealaltă e tot acolo, numai știu nici eu, dar este smile

     2. luminita
      Cel mai bine e sa-i dau cele 2 carti lui fie-mea cand ma voi duce la Bucuresti peste 2 luni, si apoi sora ta ( sau cineva din Buc) sa se intalneasca cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *