ce meciuri ce alegeri pfuai

*** *** Cum ne pregătim de Mărțișor? *** ***
Un Copil : Eu de mărțișor ii duc la doamna învățătoare un buchet de flori lalele și un mărțișor și un telefon mobil ca mi-a zis mama sa-I dau. Asa vorbea un copil cu alt copil într-o stația de autobuz.
Un el :Eu de mărțișor ii dau iubitei mele un sutien si chiloței roșii și un inel cu diamant plus o sticla de șampanie acasă la o masa surpriza pe care i-o fac eu cu mâncare spaghetti si înghețată de la catering si o aștept sa vina de la munca. (În mașina vecină la coadă, cu geamul deschis la stop unde se așteaptă 5 semafoare)
O ea : eu ii dau iubitului meu de mărțișor o matura noua si o trusa cu bureți noi de spălat vasele. Si un pupic dulce. Sa spele si el vasele, nu numai mama mea!( In MCDNLD vorbind tare la mobil)
Un alt el : Eu o duc în excursie la Atena pe Acropole si acolo o cer de nevasta. Mi-am luat si o inima in dinți cu inele de aur cu diamante.( doi tipi vorbind In stația de metrou Pipera)
O alta ea: Eu abia aștept sa mă ceara de nevasta si o să-i cer cardul si sa-i dau o și veste buna lui maica-mea.( La supermarket la coadă la casă 2 tipe )

Ce, e prea devreme sa vorbim despre mărțișor? Ba nu este prea devreme , toate astea cer timp si organizare, asa ca hai sa ne apucam de treaba sa facem planuri.
Despre cum ne pregătim de Crăciun și Anul Nou vom vorbi, evident, in mai, ca vorba aia vor mai fi pe vremea aia încă vreo 7 luni pana la sărbătorile de iarna si trebuie sa avem timp sa le pregătim cum se cuvine, cu șampanie si cazare la munte la zăpadă cu Moșu care vine la hotel cu reni si cu daruri. Avem timp oricum.
Hai cu Mărțișorul, voi ce planuri aveți?

6 gânduri despre „ce meciuri ce alegeri pfuai

 1. FB
  Calatorii unui tren care a ajuns la timp in Gara de Nord, au mai stat inca 3 ore in tren din obisnuinta.

 2. Control rutier:
  – Ati consumat ceva?
  – Doar 1 litru de lapte.
  – Suflati aici va rog!
  – Hopaaa, aveti 2.8% grasime.

 3. febeiiii

  Intr-un tren doi ardeleni asteapta controlorul.
  Cand vine, primul intreaba:
  – Trenul asta ma duce la Cluj?
  – Nu, nu.
  al doilea:
  – Dar pe mine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *