Blocarea blocului blocat

Blocarea blocului blocat *** Provocat de costicămusulmanu care a zis că vecinii din sud ne-au luat-o înainte, am stat să cujet să vedem la ce suntem si noi buni, ceva cu care să fim cei mai cei.
Nu vorbim despre eforturi particulare, cum e de exemplu Simona Halep, care a făcut tot ce a făcut prin efortul propriu al ei si al familiei sale. Vorbim ce avem noi ca țară particulară!
Prima chestie care îmi vine acum în minte e Laserul de la Măgurele care e cel mai mare din lume la ora actuală. E ceva, nu?
Dar apoi mai aavem …
mai aveem…
mai avemmmm …
Ce mai avem?
La ce le-am luat-o și noi înainte altora?
Vouă ce vă vine prima dată în minte, sau chiar a doua oară?
PS În titlu e vorba de fostul bloc comunist, care e cam blocat în propria nimicnicie, generată de virușii comuniști care bântuie ca un crivăț rusesc.

28 de gânduri despre „Blocarea blocului blocat

 1. Aidi bre… cea mai scurta autostrada din lume!.. sa te-nvat eu, esti om umblat, ai mai vazut asa ceva?!

  Primaru care taie cablurile de comunicatii, eu am aci pa plan local primaru care a smuls bancile din statiile de auto pt ca, dragalita doamne, scrie copchiii obscenitati pa ele si sparge seminte ..

  Avem valori, ce naibilii, altfel cum sa strangi un milion de euro din doua salarii de functionar public- declaratia oficiala de venituri!

  E drept ca functionar vamal deci cred ca e chiar sarak ..

   

 2. io-ti bre, că ajunsăi șî influiensăr…să-mi sun neamurile cî-s la gazetî…
  n-avem nimic de locul I; adică nimic în care statul să fi fost motorul de promovare; tot ce putem scoate la înaintare sunt lucruri datorate exclusiv unui om/grup, care și-au investit banii și/sau timpul în respectiva idee;
  două exemple îmi vin în minte:
  – delta lu’ Ivan Patzaichin
  – SMURDu’ Arafatului

 3. Desi mi-as dori sa fiu cel mai tare din parcare, stiu ca nu pot si chiar daca as putea, filozofic vorbind, nu stiu la ce mi-ar ajuta.
  As prefera sa am o dezvoltare multilaterala si armonioasa, cu mentosana in corpore barosana, cu leurda, tuicuta, mai scriu o carte, mai sadesc un pom, o bruna buna…
  Zilele trecute povestea Stefi Graf, pozitia ei in fruntea tenisului a facut-o o epava, fizic vorbind, soldurile yrebuiesc inlocuite ci lemn de fag sa nu amorteasca.
  Ca d-aia va spun, fericirea e sa ai o musulmanica, p-astia sunt chiar invidios.

  1. De cum te știu parcă s-a văzut că ești bine mersi sănătos , deci la asta ți-a ajutat să fii multinațional dezvoltat, mai o brună , mai o prună, ce să te gândești la picior de fag si alte chestii. good
   Musulmănica da, așa e valoarea acute

  1. https://m.youtube.com/watch?v=Lm3lCA0oNOk
   goranu’ nu-i da’, ăștia de-i prezintă “mezcuzadeorumani” îs…
   Concertul lui Mihăileanu este unul dintre filmele mele favorite și căutam scena asta pentru postarea de ieri; se potrivește însă și aici…
   haoleo praleo, io-ti ci gîști mari ari aicișa pi dunări la viena…

 4. Da’ can’ mere melteanu’ la pompidu’ si gaseste in spate cladirea aia mica… aia dedicata unui singur om… creste pipota? Doar intreb.

  1. da omanianu , merge , si Brâncuși si Enescu dar noi am plecat de la ce face o țară ca să aibă ”cel mai cel” ceva din lume.
   Laserul cum am mai zis, apoi Mai zic Casa Poporului…

 5. Avem cel mai lung parcurs al Dunarii, dintre toate celelalte tari strabatute de acest fluviu, din cei 2860 de km Dunarea curge la noi pe o distanta de 1075 km intre localitatile Bazias si Sulina, la varsarea in Marea Neagra formand magnifica Delta, un rai pe pamant.

  Cu toate acestea, paragina care exista pe malul romanesc al Dunarii merita inscrisa in analele acestei postari la capitolul „ce avem noi deosebit”.

  Am vazut Dunarea in Austria, in Ungaria, in Serbia-minunat.

  La noi, jale.

   

   

  1. Da luminița Dunărea noastră albastră e iubita noastră chinuită pe la colțuri.
   mai putem adăuga si vulcanii noroiosi, dar nici Dunărea si nici vulcanii nu-s facuți de Țară.

  2. luminițo, nene, taie vreo cîțiva kilometri din parcursul dunării în românica, ăia aferenți insulei belina, că-s ape teritoriale proprii…

 6. Despre cum, in Romania, sticlele de plastic cu eticheta de apa minerala contin tuica…si alte chestii haioase, ontopic:

  1. băi ,catedrala asta nici nu e gata si deja e cea mai mare:?

   as fi fost bucuros să avem cea mai frumoasă linie de metrou la aeroport…

  1. luminița
   deci la noi ar fi ” cea mai mare ne-exploatare a frumuseților unui fluviu frumos”. no crazy
   De câte ori trec podul de la Cernavodă, mă gândesc ce frumos ar fi fost sa fie acolo un popas peste ape si un pod mic din sticlă ( ca la Colorado) , să admiri fluviul.
   dar acolo e vid

   1. Eu am vrut sa evidentiez, prin fotografia atasata, ca avem totusi o statuie, foarte veche, sculptata in stanca, unica in Europa, pe malul stang al Dunarii.
    Numai ca, dupa ce treci de ea, vezi doar paragina. Si, probabil, cormorani in piscine.
    Dar pe astia ii vede fiica lui Daea, la ea.

 7. Ce sa vezi, statuia nu e chiar foarte veche, cum credeam, wikipedia m-a lamurit:

  Chipul regelui dac Decebal este un basorelief înalt de 55 m,[1] aflat pe malul stâncos al Dunării, între localitățile Eșelnița și Dubova, în apropiere de orașul OrșovaRomânia. Basorelieful îl reprezintă pe Decebal, ultimul rege al Daciei, și este sculptat într-o stâncă. Este cea mai înaltă sculptură în piatră din EuropaOmul de afaceri și istoricul protocronist Iosif Constantin Drăgan a fost cel care a promovat și finanțat ideea acestei lucrări efectuate în perioada 1994 – 2004.

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Chipul_lui_Decebal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *