Birouri de tras palme în cap

Birouri de tras palme în cap

 

În toate filialele PSD din țară vor funcționa niște anexe numite ”Birouri de tras palme în cap”, unde cele 3 milioane de alegători si aleșii lor deopotrivă, vor avea posibilitatea de a trage palme în cap celorlate 15 milioane de cetățeni cu drept de vot.  O zi obișnuită la aceste birouri va arăta cam așa : – Bună ziua / bună ziua . -Am venit să-mi iau rația de palme în cap. -Aaaa, bine, cum să fie asezonate? Vreți cu aroganță si nesimțire ?  -Da, vreau cu aroganță și nesimțire dar și cu niște  incultură dacă  se poate vă rog. – Bine, avem si cu incultură și chiar cu prostie de-a dreptul. Sau mai avem la ofertă oameni care dau palme, dar au în mână niște  kalașnikoave de la revoluție, păstrate acasă ca amintire, sau putem să vă aranjăm o emisiune la tv unde veți putea lua palmele în direct, însoțite de scuipați sau pahare cu apă aruncate în cap. De asemenea organizăm excursii la ferma de porci pentru a număra porcii, în timp ce primiți cuvenitele palme  în cap, asta în loc de mai vechiul numărat al ouălor sau răvășitul oilor. Sau peștii din baltă. Nu vă e clar că ați belin-o? Noi strângem rândurile în jurul dragnului nostru conducător, strângem hățurile justiției, strângem șurubul fiscalității, strângem lațul în jurul gâtului vostru, facem ce vrem bă,  pentru că am câștigat, iar voi ați pierdut, băi fraierilor. Ia, hai să-ți mai trag o palmă și cu minciuni și dezinformări, asta așa ca bonus, la promoție la tigăi. Tigăi în cap. Altă tigaie vă rog?

Un ascultător întreabă dacă activitatea asta e reciprocă, adică dacă si cele 15 milioane de cetățeni cu drept de vot, dar care nu au votat, ar putea returna niște palme în cap celor 3 milioane care au câștigat puterea, iar radio teleorman răspunde că nu, pentru că noi avem statul cu totul iar voi aveți statul paralel, cu care vreți să ne induceți în eroare din umbră, și se stie că eroarea  nu-i reparabilă așa cum este greșeala, așa după cum scrie pe frontispiciul ministerului învățămîntului si în manualul de sport.

Un telespectator întreabă dacă mitingul celor care iau palme în cap va fi contrat de mitingul de un milion al dătătorilor de palme în cap, iar teveleorman răspunde că da, dar nu va fi contrat ci va fi centrat pe drepta eșichierului politic așa cum reiese din spusele tineretului la congres.

Femeia asta legată la ochi și cu cîntarul ăla vechi în mână, habar n-are de viața ei, trebuie să-i arătăm noi cum să ne scape de la bulău, că dacă stăm după ea ne si vedem în preventiv 30 de zile. Lasă ca știm noi mai bine cum se face legea. Să nu se audă nici musca băi fraierilor, că noi am cîștigat alegerile si noi tăiem brînza la câini. Fac  băieții de la justiție protest pe legi? Să facă și mama protestului, dar  să stie ei că nu au voie să faca nimic, sînt niște sclavi, noi dictăm că am luat trei milioane de voturi, iar ei dansează, execută, deși ăștia nu au voie să facă grevă sau alte alea, soroșiștii naibilii de tîmpiți, li s-a urcat democrația la cap. Ei lasă că vedeți voi democrație cînd o să vă băgăm balanța aia pe gît, vă îndesăm noi pe voi la bulău, băi sărăcanilor, cu piețile victoriei voastre cu tot. Noi avem puterea, așa că mucles, asta-i  legea, noua lege de acum, asta-i pohta ce-am pohtit, noi facem legi și vă legăm.

-//-

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *