Benzinărie cu veselie

Ai văzut propozițiile astea funny, hai zi le-ai văzut?
Asta e , nu le-ai văzut!
Vezi ce bună era benzina?
Nici nu ai mai avut timp să vezi ce scrie pe pompele de combustibili de la o benzinărie din București.
Chiar faină ideea. Avem asa : la motorina standard = ”de la miorlăieli la veterinar”, la benzină 99 = ”de hăhăială la grătar”, motorină extra=”de succese la scoală” și ultima, benzina standard =” de colindat toate rudele”.
Bravo pe bune!
Pleci de la benzinărie cu veselie.
Eu mai plec si de la bucătărie cu veselie, uite ce mi-a pus azi nevastă-mea în farfurie ca garnitură

Un cartof-heart garnitură,
fiert în coajă, la friptură
laugh

21 de gânduri despre „Benzinărie cu veselie

  1. smile laugh e cum numim noi pisicile ,/ niste miorlăieli sau miorlăite
   dar eu nu înțeleg ce zici tu miorlăiala la medicul de oameni smile

 1. Orice pisica ii e frica de medic..sau orice om ii e frica de veterinar… sau…. stati sa ma uit pe foi ca vreau sa fiu foarte aplicata si sa va explic egzact si mi-a lasat coafeza o bucla mai jos care imi acopera ochelarii si vom face tot posibilul sa comunicam si sa rezolvam aceasta problema pe viitor sa nu mai existe confuzii si faceti si voi un exercitiu de imagine si apreciati ce naibilii am indrugat eu aici-cred ca-i cea mai lunga insiruire de cuvinte pe ziua de azi, ca ma ia o viroza de nu ma vad…hai v-am pupat, cred c-am luat naibilii ceva de pe undeva..

  1. hai să vezi cum e să visezi în fiecare noapte că fumezi
   eu m-am lăsat de 2 ani juma si tot întind mâna după țigări si bricheta
   spor la lăsat de fumat

   1. Tu te-ai lasat de nevoie, din motive medicale, de-aia ti-a fost greu si te-ai tot visat fumand …
    dar mie asa mi-a venit, intr-o dimineata, fara nici un motiv, am zis ca gata, de azi nu mai fumez, si nu am mai fumat, n-am nici o durere de cap, nici un imbold de a-mi aprinde o tigara, viata mea nu s-a schimbat cu nimic in absentza fumatului.
    Sunt relaxata si zen. Si dorm la fel de bine ca inainte.
    Culmea e ca nu imi programasem asta, nici macar o carte nu citisem despre cum sa te lasi de fumat, pentru ca nu aveam de gand sa ma las, pana vinerea trecuta.

  2. Dap, stiu, noi astia nefumatorii tre sa tacem ca nu stim cum e.. Te iubesc prea mult lumi ca sa te supar… Iti doresc din tot sufletul sa te lasi. Stiu ca e f greu dar tu pari o tipa care stie sa-si gaseasca motivatie cand vrea. Nici de gluma nu-mi mai arde, daca te ajuta cu ceva tine-ne la curent!

   1. Chiar ma iubesti, chiar, chiar?? dar de ce, si mai ales de cand, ca eu nu tin minte sa te fii cunoscut la simona pe blog, pe vremea noastra buna, cand scriam de dimineata pana a doua zi, ba ne mai rugam si de un loc de trollat ?!?

    1. Poate nu ne-om FI cunoscut , da’ uite chiar te iubesc, chiar daca te-ai luat de mine; mi-a placut mult felul spontan si sincer in care ai revenit si ti-ai cerut iertare! Ca c’est tout!
     In alta ordine de idei , daca nu te streseaza renuntarea la tigari de ce te iei de noi , astia care „ne alintam”? Daca andu vrea sa-mi trimita mie un submarin cu de toate,cine treaba are?

     1. Da, chiar, pe bune, sigur n-are cine sa aiba, ce sa aiba, ca e doar un submarin si el acolo, dar fara geamuri cum are duamna Primata.

  1. what ??!!???
   deci irinusha vorbeste cu luminita, adica cu ea insasi si viceversa ?
   asta parca se numeste narcisism….
   si isi mai face si declaratii de dragoste.
   dar ce vedem noi aici e o dedublare cuplata cu narcisism, mai rau.
   naspa vremuri.

  1. Rog stimata Redactie, si stimatul Admin, sa verifice sub ce ID postez eu si, mai ales , din ce tara, apoi sa procedeze identic si cu nick-name-ul Irinoush.
   Apoi sa intocmeasca un proces verbal scris, cu constatarile de rigoare, pe care sa i-l trimita petentului @dg, cunoscut si ca @john, si ca @vlad stefan si cum o mai fi el cunoscut la academia de BR din Austria de jos-vest,in original cu copie xerox atasata.
   Multumiri anticipate si ulterioare, cu deosebita consideratiune si stima, Luminita Cozma, semnat indescifrabil. boast kiss

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *