Beneficiile vidului

Beneficiile vidului *** Ar trebui găsită o metodă de valorificat vidul, adică nimicul, adică ceea ce se află în capul unor candidați le europarlamentare, pentru că dispunem de resurse imense de vid si dacă le-am valorifica ne-am umple de aur. La Bruxelles nu este nici un fel de criteriu din partea UE ca să se accepte candidaturile la scaunul de europarlamentar. Poate se vor fi gândit legiuitorii UE că filtrarea se va v fi făcut în țara de origine, dar din câte se vede la noi criteriul e vidul, vidul crunt. Ce-o fi făcut dna PM la Bruxelles vreo 8 ani cât a ploșnițărit pe acolo? sau Marina cu Grappa sau sau Băseasca cea Mică și alte cucuvele care nu știu nici cum le cheamă cu tot cu ID cardul în mâna. Cum să declari cu mintea ușoară : ”mă voi bate la Bruxelles pentru țara mea”. Hai pe bune chiar așa ? Si cu cine te vei bate? Cine e ”dujmanul” , cu cine să te bați de fapt, e vreun meci de fotbal, volei sau hochei pe acolo? e vreun război? Aici în țară parlamentarii se bat cu cineva oare? Poate cu incompetența si cu șpaga-ndărătul. Declară candidații ăștia că pornesc cu avânt la lupta pentru țară ca la o crâncenă bătălie, ca aia de la Stalingrad. Deci in capul lor e un vid imens, n-au înțeles nimic din ceea ce se petrece la Bruxelles, nu au conștientizat semnificația cuvântului care începe cu litera U din sintagma UE. Ei vor acolo și atât, să se ducă să ia salariul cel frumos si sumele forfetare si trai nineacă pe banii lor și trebuie să ne ducă pe noi cu zăhărelul doar ca să-i votăm. Când vezi atâta cantitate de vid ți se strânge inima de risipa prezumtivei bogății ne-exploatate. Ne trebuie o invenție psihică să stoarcem bani din vidul din capul tolomacilor trimiși de noi, votanții, la Bruxelul cel neștiutor si naiv. Aparent naiv.

Later edit: care e fanul/fana vostru/voastră?

43 de gânduri despre „Beneficiile vidului

 1. nu se strică bătrâna europă așa ușor!
  nu mai știi cazul cretinului Savarin care o dăduse ca pe Dâmbovița cu șpaga dar nu i-a mers?

 2. bre monșer,
  vrusăi să scriu că ai comis o inadvertență cîn’ scrisăi marina cu grappa că grappa în linmba lu’ verjiliu însemnează țuică d’aia de care i să termenă irinușei…da’ dup’aia mă gîndii mai bine și realizai că n-ai fi putut scrie altfel…
  -cu grapa te-ar fi dus cu gîndul la o truditoare agricolă, ceea ce sigur nu e cazul;
  -cu groapa de-ai fi scris, s-ar fi putut scufunda cu celebra bortă din Pacific…deși, cel puțin din punct de vedere matematic, are parte de aceeași celebritate și “profunzime”…
  așa că, rămîne cum ai scris; măcar țuica îi oferă un alibi;
  vorba poetului, “da, doamnă! îs beată!”

  1. costicămusulmane mersi pt analiza matematico-morfologică pe text și îmi aduci aminte că am văzut-o la TV pe grappană dând sfaturi. Ceva mai prafșipulbere la creier si limbaj de lemn din ăla gros din anii ”80 rar mi-a fost dat să văd wacko
   Eu nu înțeleg de ce nu există la Europarlamentul ăsta metoda raportului de evaluare a funcționarilor după un an, că în firmele lor te înnebunesc anual cu punctajele calității activității. pardon yess

 3. Good morning very much, bre!              Tocmai pentru că n-au înțeles mai vor o tură, și grappipi, și noricu….și alții. Se duc de „mândru că sunt român”, „n-am venit să dau socoteală”, „vă cer respect”…chestii principiale care au nevoie de translator la Bruxelles.

  1. ei, nu ar merge acum poza mea preferată cu cele două vaci?
   se duc acolo să mănânce euroi cum mănâncă vacile fân în staul
   dar alea măcar dau lapte…

 4. „Tocmai daea” scrisesem mai sus, dar m-a corectat autocorectul. Coreean, csf, și incult, nu recunoaște universalitatea limbii romăne.

  1. cum de am trimis noi, poporul român, pe cel mai tolomac dintre pământeni la UE 8 ani?
   că cine a pus-o PM asta știm, și știm și de ce pardon
   dar nu ne ajută la nimic dash

 5. chiar eram curios cum se prezintă alte țări
  am auzit că un senator USA își planifica o vizită in America de Sud , s-a apucat să învețe limba latină laugh

 6. Eu parca stiam ca natura are oroare de vid dar astia sfideaza si legile fizicii..la cat de prosti sunt te-ai astepta sa se autoelimine dar se pare ca darwin trebuie pus la colt..

  1. Pai ți-ai început dizertația referindu-te la legile fizicii, ori se știe că tatăl și mama fizicii a fost Newton, mare admirator al celebrului Creangă, creatorul principiului universal „orice pară mălăiață pică în gura unui nătăfleață”, iar Newton, vrând să verifice veridicitatea afirmației, s-a tolănit sub un măr, el neavând păr în livadă, decât pe scalp, și cam lung după gustul meu. Așadar, când un măr s-a îndurat de el și i-a căzut alături, nu direct in gură, mărul respectând de altfel la virgulă legea atracției universale, Newton a exclamat „Evrika!”, apoi a descoperit spontan că ipotenuza la pătrat este egală cu suma pătratelor catetelor, in triunghiul dreptunghic și i-a trimis lui Pitagora un e-mail de confirmare, cu like și share.

 7. tot o sa cada in cap asta pana la urma, nu se poate sa ii tina asa la infinit, nu se poate!!

  in orice caz anii viitori vor fi tot ani de sacrificiu, la cate dude au facut, la cati bani au furat, ma intreb cum vom mai putea sa ne revenim vreodata..

  1. Toti banii ue si toata buna credinta din lume nu stiu daca ar mai putea face ceva..de unde sa-ncepi, de ce sa te-apuci si cu cine?
   Dar sufletele mutilate de lipa educatiei si a dragostei, dar constiintele manjite de compromisuri mai mult sau mai putin asumate sau intelese, dar personajele cu ego-uri umflate artificial de iuresul de diplome care se abatu peste biata tarisoara de ziceai ca ne facu maicuta insetati de invatatura si cunoastere mai ceva ca cormoranii de peste.. nu cred sa poata fi vreodata cunoscut cu adevarat raul abatut peste aceasta tara..si ce nu cunosti nu poti combate!
   Have a nice day!
   Nu deschid tv azi!

   1. pluuuus OAMENII PLECATI! toti cei pe care ii cunosc personal si au plecat din tara sunt oameni foarte destepti, cu scoli grele in spate, niste oameni valorosi dincolo de diplome oricum. Ei se vor mai intoarce niciodata neam de neamul lor. dash

    1. Si chiar fara diplome- sunt muncitori, seriosi, intreprinzatori..
     Imi pierd din ce in ce mai mult aplombul cu care pledam pentru a ramane ..

     1. Sigur, sigur ca da, asa e, pe de o parte.
      Dar si gunoaile aruncate prin paduri, riuri si lacuri pe de alta parte…
      Ca nu parlamentarii sau guvernantii le arunca
      Si ura din trafic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *