Barzauni

Cand obiectele fac ce vor ele
**************
– Nu tin minte sa fi scos vreodata cheia masinii din buzunar cu tastele de inchidere/deschidere in sus la indemana. Mereu acestea sunt invers si trebuie sa mai fac o miscare ca sa le pot apasa, asta cand uneori am vreo doua trei pungi in ambele maini si numai de rasucit cheia nu-mi mai arde.

– Daca am de iesit in drumul mare, tot timpul cat rulez spre intersecie vad de departe ca nu trece nici o masina. Cand ajung acolo trec mii de masini si trebuie sa astept minute bune srasnind din dinti de fericire.

– Recipientele din plastic cu fructe sau alimente lichide se deschid singure in sacosa si fac o reuniune alimentara acolo de toata frumusetea, de parca si-au dat intalnire la bal. In unul din doua cazuri de transport alimente se produc razvratire astea, astfel ca divine chiar enervanta atitudina asta a capacelor.

– Carucioarele de la supermarket merg stramb in 9 din 10 cazuri si de cand s-a terminat pandemia au manerele lipicioase de parca ar trebui clientii sa umble cu sticlute de desinfectant dupa ei.

– La numerele de telefon unde clientii pot cere informatii ai ocazia sa-ti faci educatie muzicala zeci de minute bune si esti indrumat din minut in minut sa aesi tasta X, Y Z de ajungi la final cand raspunde un operator real sa intrebi: Dvs sunteti persoana vie sau robot?

Mai ziceti si voi ce barzauni va bantuie fengshuiul.

4 gânduri despre „Barzauni

 1. Si toate le-am rabda usor
  De-ar fi… racoare

  Ma ucide canicula asta insuportabila, altceva e secundar acum.
  Astept toamna.
  Unde sint verile placute din copilarie ?!
  De citiva ani incoace vara a devenit un cosmar, cel putin pt mine. Si e tot mai rau, an de an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *