Animalul politik a fugit si s-a ascuns

Animalul politik a fugit si s-a ascuns *** Zoon politikon cu baltă la Belina deturnată din proprietatea poporului a fugit si s-a ascuns taman când la București este toată spuma politică a Uniunii Europene. Animalul politik își arată astfel disprețul fața de ce înseamnă UE. El practic conduce țara, dar nu vrea să-i onoreze pe partenerii europeni care s-au adunat la noi în capitală pentru a saluta si încuraja cel mai important act pe care-l va îndeplini România în cadrul Uniunii Europene. El a fugit si astfel oaspeții europeni se vor fi gândit în sinea lor că cel puțin politețea îi lipsește acestui dictator în devenire.
Dragnea a jignit mai întâi România si apoi UE, prin afrontul ne-prezenței la acest important act politic care se desfășoară la București. Oare de ce a fugit si s-a ascuns? De frică să nu ia scatoalce stiind că mai nimeni nu-l agreează, că nu l-a mai invitat nimeni de ani de zile, că s-a dus ca un chelner la Trump să facă o poză.
Dacă era tare în cuie, ar fi stat aici, așa cu toate bubele lui de pe cap, arătând că îi pasă măcar de țara lui , dacă nu de UE.
Dar nu e cazul, acest zoon politikon are comportament de șobolan care fuge când simte un pericol, aici pericolul fiind ridicolul, posibilitatea de a fi ignorat sau cine știe ce alte idei o mai avea sub mustață.
A dat cu bâta în balta Belina, si a stropit cu jigniri pe toată lumea din UE si din România.

47 de gânduri despre „Animalul politik a fugit si s-a ascuns

 1. Dragnea s-a ascuns, s-a dus sa se insoare, sau sa-si verifice conturile si potentza, departe de ochii curiosilor…dar eu am ramas siderata adineauri vazandu-l pe condamnatul penal Adrian Nastase printre oficialii invitati la Ateneu!!!

  1. da’ don severin alias “dacă prea mulți oameni încalcă legea înseamnă că legea e proastă și trebuie schimbată” fix în spatele lui Emil Constantinescu…asta nu ți-a atras atenția?

   acum hoandră (pe care nu-l înghit) la realitatea “încerc să calculez cîți ani de pușcărie sunt în Ateneu”!!!

  2. metoo!credeam ca e in vreun azil ceva.
   Mi s-a terminat fitilu’ cand a aprut Veorika! cum merge ea cu mainile tzepene, in pas saltat!! Gizas, femeia asta are obrazul ca mocheta de la mine la servici..groasa, murara, uzata! gata, ca iar ma inervez si e cam dimineatasad

   1. Eva,
    ca mocheta ?
    buuuuun atunci va avea un loc de muncă după funcția asta, o puneți mochetă la voi acolo, va fi si ea utilă la ceva, si toată lumea o să calce pe ea drept” mulțumire”

  1. veorika a zis că vrea si ea să învețe să vorbească japoneza sa-i răspundă lui Tusk care a vorbit în românește

  2. oare cum o să vorbească proștii noștri cu deștepții lor când vor începe treaba , pe comisii, pe grupuri ?? pardon wacko
   mie mi-e deja rușine

 2. Hai, hai, poftiti, mai luati un fursec, o cafea, vai, de-abia am venit de la salonn sper sa nu-mi cada genele-n cafea si buclele de pe bureti…
  Mama mea, ce siguranta de sine a capatat, mi-e rau, rau, rau… imi propusesem sa nu mai zic nimic de individa, mi se pare ca e jenant si sa faci misto de-asa ceva, dar…
  Ma gandeam eu mai de multisor asa ca psd nu poate fi distrus decat de psd si ca o curatare a societatii o sa ne-o faca, de mila, de sila, UE..
  Inca mai sper, cu ultimele puteri parca..

    1. s-a învățat că treaba ei e să semneze si să citească hârtii făcute de echipa tehnică care lucreaza pentru ea si pentru miniștri cretini.
     zice ea, m-am speriat degeaba când m-a pus primă ministră, e ușor fată, îți dau ăia hârtiile și gata, te duci la Junker să te pupe, si are grijă dady să le frece ridichea la ăia care gresesc…

 3. Ca sa nu mai spunem ca sintagma „zoon politikon” este o alintatura pt sobolanii si sobolancele-astea…
  Politica adevarata este o arta, dar, din pacate, din motive pe care sa le ia naiba daca le stiu (dar comunismul sigur), nu pea s-a putut dezvolta la noi…
  Noua ne e foame, tata, cum spunea Camil Petrescu- in Tara Romaneasca totul se invarte in jurul painii- si al meselor intinse alor cu un grad mai sus , as adauga eu…

    1. Ca noua ne e foame am zis eu, C.Petrescu spunea prin Gheorghidiu ca in tara rom totul se reduce la „a manca o paine” ..gasesti tu.. Eu inca n_am baut cafeaua..

     1. legat de context, eu țin minte că personajele lui C Petrescu sunt învinse de propriul ideal intelectual.

 4. ..iar tanarul din final, cand autocarul cu oficialitatile pleca, si a zis ca
  „cei mai multi dintre noi ne simtim europeni si vrem sa facem parte din familia europeana, asa ca nu renuntati la noi, noi inca mai luptam!”……………….

  hihihi la copy paste imi da 404 error, dar daca scriu io din capu meu, se accepta

  1. luminița,
   cred că ai nimerit peste website-uri care nu dau voie să iei de la ei prin copy/paste
   decât un nr limitat de semne

 5. voi ați văzut ieri ce demonstrație în Cehia împtriva PrimMinistrului lor, acuzat de deturnare de fonduri europene si fost securist:?
  ce blestem pe țările foste comuniste
  în toate, foștii securiști trag sforile din ce in ce mai puternic , se formează o nouă clasă ”nobiliară”…

  1. săracii , care-a vrut si ei la atena, wacko
   lasă, că-i iau eu duminica, pănă la Russe, îi bag in portbagaj să nu mai plătească si taxa de pod laugh

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *