ANAF-ul ca o zgripțoroaie

Misterele ANAF-ului de sector

https://ro.wikipedia.org/wiki/Franz_Kafka

 

Într-o bună zi din sptembrie am observat că din cont au dipărut 2875 lei, prin verificarea soldului la alt bancomat decât banca mea.

Mi-am facut tot felul de temeri despre cum ar fi putut să dispară acesti bani, de la hakeri de cont sau card, pîna la pierderea memoriei sau tentative familiale de subtilizare.

Am intrat pe pagina mea de internet banking imediat ce am ajuns acasă si am gasit suma blocată de o poprire de la ANAF nr nnn/data ddd , din Iulie 2017. Asa că a doua zi m-am dus la ANAf de sector si am început un calvar nesfîrșit nici în ziua de azi.

Am cerut să mi se spună de unde provine suma si cum afost calculată. Singurul lucru pe care l-am aflat e ca suma provine de la o regularizare de taxe si impozite din 2011 !!!

Dar altceva nu au putut să-mi spună, si am umblat aproapepe la toate ghiseele la care mă trimiteau doamnele de acolo. Nimeni nu stie cum si de ce a ajuns suma sa fie transformată in poprire, cred că am vorbit in secția aia a sectorului 4 cu aproape 20 de funcționare. Mister total.

Asa că Procesul lui Kafka e mic copil pe lăngă cee aici, aici e Kafka Cel Mare !!!

Oricum, am de gând să insist pînă voi afla adevărul, pînă acum am pierdut deja vreo3 zile.

2 gânduri despre „ANAF-ul ca o zgripțoroaie

 1. Acum 2 ani verificand intr-o frumoasa zi contul bancar am observat ca mi-au fost luati 200 si ceva de lei, cu titlu de „decontare/poprire”. Am intrebat la banca la „n+1” ghisee pana mi-a zis cineva ca le apare in sistem ca e de la primaria Pitesti. S-a dus taica-meu la primarie sa intrebe si dupa ce a stat si el la alte n+2 ghisee i s-a explicat ca e vorba de retinere pentru neplata unei amenzi data cu un an inainte. Amenda pe care eu am platit-o in Mures imediat dar nu mi-a zis nimeni ca trebuie sa trimit dovada la anaf Pitesti. S-a dus taica-meu cu chitanta inapoi dar eu banii aia nu i-am mai vazut nici in ziua de astazi. Bine ca nu mi-au blocat contul cu totul dash

  Iar la vreo saptamana dupa toata povestea am primit in posta scrisoarea de la anaf cum ca am restanta respectiva…tu ce ai mai reusit sa afli in cazul tau?

  1. Bine ai venit Ametist
   Nu am reușit sa aflu nimic, adică mai nimic
   Mi-au spus că ca e de prin 2007 sau ceva si e de la niște certificate din alea de care a primit toată lumea după revoluție.
   cică s-a împărțit averea socialista la tot poporul
   ciao
   andu YY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *