Ce de-a dinti !

Oamenii cu dinti multi

De la inceput trebuie sa-mi cer iertare de la cei in cauza.
Neindoielnic pe piata au aparut atat de multe cabinete dentare de implanturi incat sunt la egalitate cu pacanelele sau megaimajurile.
Cabinetele astea promit visele oamenilor pe pamant: pun dinti fara dureri in 24 de ore. Ei, chestia nu e chiar asa, dar sa zicem ca pentru reclama pe toate gardurile merge, trebuie sa atragi acei clienti mai speriosi care doar cand isi imagineaza sunetul frezei de dentist se ingalbenesc preventiv. Ca dureaza ceva mai mult decat 24 de ore, ca sunt mai multe etape si in general cam la 6 luni ai lucrarea gata in gura asta e altceva si chiar nu ne luam din asta. Despre bani ce sa mai zici, ca fiecare lucrare costa cam cat o masina japoneza hibryd.
Problema e ca dintii astia pusi cite 20-30 deodata, cand sunt gata, ies asa de tare in evidenta de zici ca-s de vreo 10 ori mai multi decat are un om normal. Iar proprietarii au grija sa desfaca buzele mai des decat e cazul sa se vada bine ca ei au o toyota in gura. Care toyota e pe cale sa atace tot ce vede in fata si iese provocator in fata gurii la sclipit electoral. Parca parca as zice ca sunt mai simpatici oamenii cu vreo 2-3 dinti lipsa, restul fiind ai lor de la mama, in forma si culoarea „bio”.

8 gânduri despre „Ce de-a dinti !

 1. Pfuuu, chiar aseara ma uitam la protv, dupa meci, erau reghe, marica si inca un clampau anost, doamne, ce ranjete aveau, caricaturi, nu alta! Catalin oprisan ce mai arata a om normal, ailalti spilcuiti, impaiati, te dureau ochii!!

  Dentista mea imi povestea ca, dupa implanturile din buze, vin cliente- ca paciente nu cred ca sunt- ca sa-si ajusteze corespunzator si dantura, ca nu se face, ma-ntelegi, sa ramana dintii mai prejos decat standardele restului…

 2. fb

  Nu uitati ca la noapte la ora 03 se dau cantarele inapoi cu 10 kg, astfel 65kg devin 55 kg.
  Asta este greutatea de vara.

 3. Chiar au apărut foarte multe în ultima vreme…prețurile sunt astronomice.
  Cat despre cele care se laudă că pun dinții în 24 de ore nu prea știu ce să zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *