Ne dați, ne dați ,ori nu ne dați bon automat?

*** Super-cassa e super ***
Cel mai mult îmi place să mă duc la casele automate de plată la supermarket. Nu e niciodată coadă spre deosebire de casele normale unde e puhoi de lume. Super-cassa electronică de self-service e o minune a naturii (super-marketului). Fără priviri de-ale vecinilor de coadă, fără așteptări ca să-și scoată persoana din față cardul, banii sau telefonul ca să achite marfa cumpărată, care telefon nu merge în 50% din cazuri și stai nene la coadă să-și valideze persoana parola sau chiar să vorbească la bancă, etc etc. De parcă nu stia că are de plătit si nu putea să facă pregătirile din timp. Cel mai inervant e când în fața ta e o cucoană care se scotocește în poșetă vreo 10 minute după ce cassiera îi dă bonul. La super-cassa electronică self-service e raiul caselor de marcat. Singurul necaz pe care l-am avut de când le folosesc este că uneori nu citește codul de bare al produsului sau produsul nu are așa ceva. Atunci vine repede o angajată si te ajută cu introducerea manuală a codului pe care ea îl ia dintr-o listă de-a lor. Apoi ai pus bonul tău la poarta de ieșire si gata, treci triumfător pe lângă tradiționalii care așteaptă la cassele normale. Si uite așa mai aduni un feng-shui pozitiv pentru cap pe ziua aia. Voi cum procedați, vă duceți la super-cassa self service sau la cea normală? Vă enervează încetineala colegilor de coadă?

8 gânduri despre „Ne dați, ne dați ,ori nu ne dați bon automat?

  1. Je suis lenesa…

    Apelez la orice tertip,miseleste si fara scrupule, ca sa las pe umeri mai lati si mai vanjosi (suna bine, nu?) halcile de mamut scl de la supermarket…

     

      1. Da Irinoush, ai și dreptate să te dea peste cap. Protonii din atomii din noi sunt fabricați numai atunci, La Big Bang. Nu s-au mai făcut alți protoni de atunci, cum să nu te tulbure când știi că ai în tine chestii de 13.7 miliarde de ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *