2022 tinde asimptotic la idioțenie

Despre 2022 poți să tragi concluzia că a facilitat înmulțirea și expunerea de idioți găunoși, lăudăroși și aroganți în media. De la conspiraționiștii planetari în diferite domenii, de exemplu farma-pandemie, arme, războaie, cripto-finanțe, la trepădușii de sănătate, modă și gastronomie, peste tot e plin de ”specialiști feroci” care taie în carne vie la adresa ”proștilor” care nu au prins ideile lor. Cum de nu crapă ecranele televizoarelor sau telefoanelor pe care se scurg în exhibiții tăntălăii sfătoși și plini de aere ca de gaze toxice, ceea ce e cam tot aia.
Normal că nu-ți rămâne decât să consumi cu fereală și parcimonie filtrantă aberațiunile ”interneților” si televiziunilor care tind fulminant spre calitate zero.
Privind spre 2023 luăm aer în piept și îi facem semn cu arătătorul: ”așa nu”.
Tot îmi bănănăie prin cap: bou-i bou și-n pielea goală. Oare ce-o mai fi și asta?

18 gânduri despre „2022 tinde asimptotic la idioțenie

 1. Oameni buni, va doresc un an nou bun, sanatate si iubire! Sa aveti oameni dragi aproape si sa fiti mereu asa frumosi la suflet!

   

   1. Multumesc, se pare ca mi s- au cam terminat si balonasele si clipocelile dar astept sa imi creasca la loc si apar.
    Big hugsmile

 2. La mulți ani cu bucurii şi sănătate tuturor de aici!

  Îmi fac mea culpa că nu am mai dat de multişor pe aici, dar promit solemn (apropo de rezoluții) să bat câmpiile carbo-hazoase mai des în 2023 ❤

  Îmbrățişări virtuale!

   

  1. ametist,
   sănătate si baftă la examene pe anul ăsta.
   Ghiolbanii cu petarde ar trebui pedepsiți de extratereștri cu luarea auzului și văzului timp de 24 de ore si dacă mai fac 1 săptămână… și tot așa.

 3. Imbratisari si mult supces-asta e un protocronism al lui succesuri de pe vremea oracolelor, nu stie ame ca erea mica (sau deloc)…
  Da eva sigur avea asa ceva. Eu aveam, ca era insasi definitia coolness-ului, si aveam si caiet cu versuri de cantece, si am si o durere de cap atroce, da ma bucur ca sunteti aici!!!
  La multi ani din nou! Eu am fost de serviciu ai-noapte dar, printre picaturi, am tot ascultat si citit versurile Abba, ma cuceresc mereu si mereu!!

  1. Ei, nu-s chiar aşa mică 😀 am avut oracol! În clasele primare şi-n gimnaziu 😉
   Îmi amintesc o dedicație: „1000 să te dorească, 100 să te iubească, 10 să te vrea, 1 să te ia”. Al naibilui ăla 1, e ascuns în gaură de şarpe 😂

  2. spre Irinoush,
   Dacă ai ascultat Abba azi noapte înseamnă că ți-ai reconfigurat karma si ar trebui să fii zen now smile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *