ANAF-ul ca o zgripțoroaie

Misterele ANAF-ului de sector

https://ro.wikipedia.org/wiki/Franz_Kafka

 

Într-o bună zi din sptembrie am observat că din cont au dipărut 2875 lei, prin verificarea soldului la alt bancomat decât banca mea.

Mi-am facut tot felul de temeri despre cum ar fi putut să dispară acesti bani, de la hakeri de cont sau card, pîna la pierderea memoriei sau tentative familiale de subtilizare.

Am intrat pe pagina mea de internet banking imediat ce am ajuns acasă si am gasit suma blocată de o poprire de la ANAF nr nnn/data ddd , din Iulie 2017. Asa că a doua zi m-am dus la ANAf de sector si am început un calvar nesfîrșit nici în ziua de azi.

Am cerut să mi se spună de unde provine suma si cum afost calculată. Singurul lucru pe care l-am aflat e ca suma provine de la o regularizare de taxe si impozite din 2011 !!!

Dar altceva nu au putut să-mi spună, si am umblat aproapepe la toate ghiseele la care mă trimiteau doamnele de acolo. Nimeni nu stie cum si de ce a ajuns suma sa fie transformată in poprire, cred că am vorbit in secția aia a sectorului 4 cu aproape 20 de funcționare. Mister total.

Asa că Procesul lui Kafka e mic copil pe lăngă cee aici, aici e Kafka Cel Mare !!!

Oricum, am de gând să insist pînă voi afla adevărul, pînă acum am pierdut deja vreo3 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *